Jump to content

Dunja/Daisy

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.dunjakusen.hr

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da,ali te poruke nije bilo, ja sam u 7 mj dobila dopušteno prekoracenje i onda sam otišla u siječnju da pitam zašto je ukinuto potpuno nakon 6 mjeseci i onda mi je rekla bankarica zbog te poruke, ali oni ne vide u sustavu tko je to stavio. U siječnju sam dobila kredit i mislila da se bude to obrisali, ali nije. 2021. sam otplatila dug, Hrok mi je odgovorio da oni to ne stavljaju. I sad sam bila u utorak i opet ta poruka bankaricu ne pusti da mi slozi minus. Piše prodano potrazivanje i to Eos je kupio za 2-3 tisuće kn manje nego je bilo na fini i bas kad da je ta razlika oko 4000 kn i to mi je bankarica rekla, da to piše uz tu poruku. Zvala Eos čekam, zvala Pbz, toliko su bezobrazni. I rekla mi bankarica da je imala još jedan takav slučaj. Sad su me opet iz žabe uputili u Pbz, vele da oni nisu krivi.
  2. E, poslala upit Hroku oni ne stavljaju te poruke u sustav kako mi rekla u Pbz.
  3. Poštovani! naime, ne znam koje se obratiti, imala ovrhu Pbz, dug prodan Eosu, prošle godine namiren i dobila obavijest da je u cijelosti namireno. Moja banka je zaba, odlazim u Zabu i želim dopušteno prek i obročnu otplatu, piše poruka prodano potraživanje. Tko to stavlja, zovem Eos oni tvrde da ne,zovem Pbz oni isto vele da ne , da to stavlja Hrok. A u zabi su mi rekli da zašto Pbz nije obrisao potrazivanje ako je prodano i otplaćeno. Kako da to znam, jer po tome blokirani ne bi mogli ništa dobiti. Da li je tko imao takva iskustva
  4. Molila bih da li mi netko može poslati skriptu za dsi jer je ne mogu nikako skinuti sa filefactory.com,moj e-mail je dunja.kusen@yahoo.com. Bila bih zahvalna! Pozdrav!
  5. Gdje bih mogla nabaviti primjere presuda,ili ako netko ima da mi pošalje na e-mail dunja.kusen@yahoo.com. Bila bih zahvalna!
  6. Gdje se može kupiti prijava za polaganje pravosudnog ispita?
  7. Molim sve koji imate bilo kakve skripte da mi ih pošaljete na e-mail tomislav.kusen@vz.t-com-hr. Bila bih vam zahvalna!
  8. Molila bih sve koji imaju bilo kakve skripte za pravosudni i pitanja da mi pošalju na e-mail tomislav.kusen@vz.t-com.hr. Unaprijed zahvaljujem!
  9. koje uvjete moram ispunjavati za matičara,gdje mogu naći literaturu za polaganje ispita i uopće sve o ispitu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija