Jump to content

Vladimir 4_4

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav ljudi, interesuje me zna li neko Želio bih da vas upitam pravilima oko ukidanja ili smanjenja zabrane za Schengen zonu, to jeste imam izrečenu zabranu u Švedskoj na 3godine a samim tim djevojka i dijete mi tamo žive i posjeduju švedske papire - pasoš. Da li postoji način da se ukine ili smanji zabrana na osnovu clanova porodice i djeteta i na koji način je najbolje? Da li advokat u Švedskoj u saradnji sa nasom ambasadom ili? Živjeli🖐️
  2. E zdravo ljudi, imam zabranu na 3godine za Schengen, trenutno sam u Izraelu i trebam ici za Srbiju u subotu, imam let za Kipar i nakon nekolika sata iz Kipra za Beograd, znate li oce li mi praviti problem na Kipru iako nije u Schengen a samo sam u tranzitu, zadrzavam se na aerodrom 3h max i ne izlazim nidje sa aerodroma???
  3. Pa nemam trenutno taj papir da ti posaljem da vidis, nijesam nidje vidio da pise u vezi zabrane ili bilo sto, pise da nijesam kriv i da troskove sudjenja snosi drzava, ostavio sam otiske i sva procedura sto ide, ali nijesam uspio da vidim stari pasos da li ima u njemu neki znak.. Vec sam izvadio drugi pasos pa sad ne znam da li se smijem uputiti na hrvatsku granicu ili kod madjara da pitam u vezi toga?
  4. Ljudi pozdrav. Imao sam prekoracenje i lazne pecate u pasosu nakon sto me je kontrolisala madjarska policija na bački brijeg i nakon toga zadrzavanje od 1dana u pritvor, uzimanje otisaka, fotografisanje, davanje izjave, prevodioca dobio. Nakon svega sto se desilo ppsle nekih mjesec dana mi je stiglo pismo i odluka da nijesam kriv i da ne moram snositi troskove suda i procesa Ali na sredini papira dje je odluka pise da sam dobio UKOR. Ako neko zna sta to znaci i da mi objasni da li imam zabranu posto mi je pasos oduzet na srbijanskoj granici i zadrzan na dalje istrage i kontrole? Hvala vam na odgovoru i pomoci.!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija