Jump to content

zlatko58

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Možete li mi reći što sada mogu napraviti. Među dokumentima koji su ostali od oca vidim da se radilo o dugu od 1000.00 kn.(on se u međuvremenu razbolio).Ako je i izjavio žalbu mišljenja sam da je sud o tome mogao odlučiti za vrijeme njegova života (2008.-2013.g).Poslije njegove smrti sve je na vrijeme provedeno, tako da ne znam zašto je do prekida postupka došlo tek 2019.g.
  2. P ranije Ovr,,prekid zbog smrti ovršenika
  3. Iz zaključka suda, kojim me se poziva na preuzimanje postupka, je vidljivo da je rješenjem iz 2008.g određena ovrha radi naplate duga na temelju ovršne isprave; a 2019.g.utvrđen prekid postupka po sili zakona. Na moje ime nije stiglo nikakvo novo rješenje.
  4. Plaćanje duga za katastarsku izmjeru.
  5. Otac je preminuo 2013.godine,i jučer sam dobio zaključak od suda kojim me se kao nasljednika poziva na preuzimanje parnice; iz zaključka je vidljivo da je iza oca ostalo nepodmireno dugovanje, rješenje o ovrsi je iz 2008.godine,,a prekid postupka je nastupio 2019.godine.Moram li preuzeti parnicu ili se mogu pozvati na zastaru jer je od donošenja rješenja o ovrsi proteklo više od 10 godina.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija