Jump to content

Jozilius

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam vam odgovoriti na pitanja, ali znam da je dosta ljudi uredno prolazilo testove jedući aktivni ugljen pa par dana prije, znojenje i sport takoder pomazu u uklanjanju tragova thc, ali naravno najbolje je prestati sa svime.
  2. Hvala Vam na odgovoru, preletio sam slicne teme, ali me najvise zanima trebam li napisati prigovor, kome napisati prigovor i sto sve napisati u prigovoru?
  3. Poštovanje, Prije par dana su me usred noći zaustavili civilni policajci dok sam vozio kolegu kući, nakon što sam im dao sve dokumente i rekao kako nisam nista konzumirao, rekli su mi da ce pretrest cijeli auto i da ako nadu ista da idem u pritvor i da gubim vozacku i placam ogromnu novcanu svotu. Tada sam im rekao da nemam nista a kolega je priznao da ima mrvilicu( u kojoj je bilo tragova marihuane). Pretresli su auto i nisu nista nasli, ali su nas krenuli silit da priznamo konzumaciju nakon cega sam ja priznao da sam prije 6 dana bio na rodendanu na kojem su svi konzumirali,ali je kolega rekao da smo obojica pusili travu sat vremena prije( sto je nazalost istina, koju ja nisam htio priznati ali on je i to za obojicu...).Nakon koleginog priznanja sam se ja krenuo ispricavat u strahu ali nisam nikada rekao da jesam pusio tu istu vecer. Test sam odbio jer su mi rekli da cu manje platiti ako odbijem nego ako se testiram i test pokaze pozitivno. Nakon toga sam potpisao neke papire, a kod mene su ostala 3 dokumenta: zapisnik o ispitivanju prisutnosti opojnih droga( na kojem pise da sam priznao konzumiranje marihuane te iste veceri), mjeru opreza za oduzimanje vozacke 12 sati, te obavijest na kojoj pise kakav sam preksraj napravio te da ce se za isti podnijeti optuzni prijedlog te su ispod toga zaokruzene natuknice medu kojima pise da mogu slobodno iznijeti obranu ili dostaviti pisanu obranu. Mene zanima sto mi je najpametnije uciniti, s obzirom da radim dostave uz redovno studiranje i gubitak vozacke dozvole bi mi donio ogromne probleme, takoder primanja su mi jako mala jer ne stignem puno raditi uz tezak fakultet pa bi me i novcana kazna u iznosu 10000-20000kn takoder bacila u dosad neviđene probleme. Molim bilo koga za savijet, trebam li pisati prigovor i hoce li on uopve pomoc s obzirom da pise da sam priznao konzumaciju? Koji prigovor i kako napisati? Sto reci na sudu i hoce li mi uopce doci poziv na sud ili samo kazna izravno doma? Hocu li morati ici na izvanredno testiranje zbog odbijanja testa? Imam jos puno pitanja posto mi je ovo prvi susret s necim ovakvim, te nemam ni novaca niti mi dolazi u obzir ostati bez vozacke o kojoj ovisim, pa mi svaka informacija dobro dođe. Hvala unaprijed svima koji procitaju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija