Jump to content

igor_mlc

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, objekti bi bili na tri etaže. Stvar je da su u odjelu za dozvole četiri osobe koje tumače zakone svaka po svom nahođenju. Mislim da će biti napametnije poslati odvjetnika.
  2. Puno hvala na odgovoru, Kultura puta je već formirana, citirano je iz PP općine, znači u zemljanim radovima širine min. 3,5m. Dozvoljavaju mi izgradnju manjih stambenih objekata, međutim ne i više stambenih, dok si niže uz glavni put širine 4m više stambene građevine. Koji zakon ima prvenstvo, načelnika i općinskog vijeća koji pišu prostorni plan ili upravnog odjela Županije?
  3. Poštovani, Planiram gradnju više stambenog objekta na čestici udaljenoj 100m od glavnog puta. Glavni put je širine 4 metra. Pristupni put koji spaja zemljište sa glavnim putem je širine 6.5 m. Iz Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje inzistiraju na projektu, te lokacijskoj i građevinskoj dozvoli pristupne ceste, dok u općinskom UPU stoji "Građevinska parcela mora imati pristup na prometnu površinu izvedenu barem u zemljanim radovima minimalne širine 3,5 metra". Da li se mogla izdati dozvola i bez projektiranja pristupne ceste? Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija