Jump to content

Rosy83

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Pitanje mi je tko i na koji način stavlja u arhiv rjesenje o ovrsi na sudu ako je uplaćeno u medjuvremenu? Nakon roka tjedan dva je uplaćeno, a na Finu dug nije poslan, uspjela se nekako dogoviriti sa orvhovoditeljem Erste. No receno mi je da ce rjesenje sad vec stici ( tako i bi), te da nazovem odvjetnicu ovrhoviditelja radi iznosa preostalih kamata te da ću dobiti potvrdu o konačnoj otplati, no ona se vec 2 tjedna ne javlja ni na telefon ni e mail. Ja bih da rijesim kamate i da mi rjesenje o ovrsi ne bude aktualno na sudu kad sam vec nekako na jedvite jade uplatila sve. Koji je sad postupak dalje? Hvala.
  2. Hvala puno. Evo danas stigao prijedlog za ovrhu:/..piše na imovini općenito ..sredstva sukladnom Ovršnom zakonu. Da li bi trebalo pisati umjesto na "imovini općenito" na plaći, da ide preko plaće ili će to ići nekim automatizmom?:/..thanks
  3. Poštovani, Imam dug po po visa pbz kartici 56000 kuna (sracunali sve ujedno sto sam na 3 god kupovala). Ceka me utuzenje skoro, posto odjednom toliko nemogu platiti. Pitanje mi je do kojeg iznosa ne sjedaju na nekretninu ili auto, nego na placu? Imam na placi lufta cca 3000 hrk. Nije mi problem da to skidaju samo na nekretninu i auto da mi ne sjednu. Kredit nemogu dobiti..neuredan klijent..no na fini nisam trenutno blokirana i pazim da ne bude...da pbz card bude prvi na ocevidniku:/. Hvala na odgovoru tko zna praksu njihovu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija