Jump to content

geee

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Lijep pozdrav, bojim se da je problem više knjigovodstveno-računovodstvenog karaktera. Kako riješiti knjigovodstveni, računovodstveni problem pravne osobe koja daruje nekretninu fizičkoj osobi?
  2. Da li je Plan o zajedničkoj roditeljskoj skrbi koji se potpisali na Centru, potvrđen od strane suda? U potpunosti se slažem sa Borbena7, no što se tiče izvršnosti Plana, ukoliko isti još nije potvrđen od strane suda, oca, u pravilu ne možete "natjerati" da se pridržava istog.
  3. Lijep pozdrav, situacija je sljedeća: okrivljenik je osuđen na kaznu zatvora od 8 mjeseci te mu je izrečena uvjetna osuda. Između ostalog, okr. je bio dužan u roku od 30 dana ispuniti posebnu obvezu, dakle isplatiti oštećeniku određeni novčani iznos. Obzirom da okr. nije ispunio posebnu obvezu, uvjetna osuda je opozvana i okr. je na izdržavanju kazne zatvora. Tijekom izdržavanja zatvorske kazne, okr. je ispunio posebnu obvezu, odnosno ošt. isplatio određeni novčani iznos. Da li sada okr. može tražiti obustavu izvršenja kazne zatvora? Na koju odredbu zakona se može pozvati? Hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija