Jump to content

Ir222

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nemamo ideje, prije ovoga nije kažnjavan, a sad se ni ne može pozvati na prvi prekršaj kad je u jednom danu zaradio 2. Je li bolje pisati žalbu pa izraziti krivnju, pozvati se na neku žurnu situaciju i moliti spajanje prekršaja ili tražiti izjašnjavanje pred sucem? Hvala na brzim odgovorima!
  2. Ustvari, on misli da je snimljen po drugi put u drugom smjeru. Piše ovako: 1. U ulici xxx kbr. 83 počinjen prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja vozila opisan iz čl. 53, stavka 1 zakon o sigurnosti prometa na cestama kažnjiv po čl. 53 stavka 4, za koji je propisana kazna u iznosu 3000-7000 hrk. Prekršaj je utvrđen uređajem za mjerenje brzine marke lasercam 4 u naselju na dan jelu kolnika gdje je ograničenje 50 km/h, brzina umanjena za sigurnosnu razliku iznosi 83 km/h, čime je dopuštena brzina prekoračenja za 33 kn/h. 2. Ista adresa, isto lasercam 4, brzina 43 iznad ograničenja
  3. Pozdrav, muž je dobio 2 kazne za prebrzu vožnju, radar ga je snimio u istom danu na istom mjestu s razmakom 9 minuta. Znači dobio je dvije kazne, jednu gdje je snimljen u 22:20, drugu u 22:29. Prvi prekršaj je 33 iznad ograničenja, propisana kazna 3000-7000 kn, druga 43 iznad ograničenja isto 3000-7000. Nisam čula za ovakve situacije, što je najboljem u ovom slučaju? Dostavio je podatke o vozaču i sad čeka konačnu kaznu. Može li u ovakvom slučaju uložiti žalbu i tražiti jednu kaznu kao produljeni prekršaj?
  4. Molim pomoć. Presretač je stajao na jednom mostu lijevo zaustavljen i vjerojatno snimao. Ja sam se kretala prema gore, prema njegovoj prednjoj strani. Snima li oba smjera, obje trake?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija