Jump to content

pop84

Korisnik
 • Broj objava

  259
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

pop84 je zadnji put osvojio dan rujan 7 2012

pop84 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O pop84

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. evo , došao odgovor iz HZMO-a..odbija se zahtjev jer za one koji su ostvarili mirovinu prije stupanja na snagu novog zakona , nvi zakon ne vrijedi..vrijedi samo za one koji će pokrenuti postupak umirovljenja...jebe lud zbunjenog , kao i sve u ovoj državi ..znači ne priznaju mi status dragovoljca tj neće obračunati koeficient 1,85 , nego ostaje po starom , bez obzira što mi MORH sada priznaje status dragovoljca i pripadnika gardijske brigade
 2. podnio sam zahtjev za novi izračun mirovine u HZMO... pitanje...da li se novi obračun primjenjuje od datuma donošenja rješenja HZMO-a ili po datumu podnošenja zahtjeva ?
 3. hvala na odgovoru... ali kada unesem podatke (trenutne mirovine , kod koje je koeficient 1,50 ..bez statusa dragovoljca) tablica pokazuje da bih trebao imati veću mirovinu za oko 600 kn... nisam siguran dali dobro radim sa tablicom. Mislim da nebih trebao ništa upisivati u onu rubliku gdje je mirovinski staž , datum rođenja i pros. vrijednost boda , pošto sam HRVI opća nesposobnost , uzrok 100 % rat...
 4. pa napisao sam da sam već 10 god u mirovini...traćim samo novi izračun , zbog novih okolnosti
 5. već sam 10-ak godina u mirovini, međutim došlo je do novih okolnosti pa sam podnio zahtjev za novi izračun...dali mi netko može izračunati mirovinu HRVI 20% , trajno , OPĆA NESPOSOBNOST 100% UZROKOVANA RATOM , ČIN PORUČNIK , DRAGOVOLJAC PRIPADNIK GARDIJSKE BRIGADE hvala
 6. Ista stvar , dobio trajno 20 % prije dva mjeseca
 7. Nisam u toj priči . Sve sam davno riješio i imam preko 6000 kn mirovine
 8. Kad već ne znaš što bi rekao , onda šuti i ne pričaj gluposti . Otkuda ti pravo da sudiš o nekome koga ne znaš ?
 9. Naravno da ide na reviziju ( zato se i zove prvostupanjska ) Možeš i imaš pravo biti prisutan na reviziji . Iskustva sa revizijama vrlo dobra ( u mom slučaju ) PS Budi miran i pristojan . Ak se budeš kurčio na reviziji , nećeš dobro proći , to ti garantiram . Već su se naslušali , pretnji , psovki itd... a i zaboli reviziju gdje si bio i što si radio . Sretno !
 10. Pa nastavi sa liječenjem , svakih 6 mjeseci traži da napraviš psihotest . Po zakonu dok si na bolovanju nitko ti ne može dati otkaz , znači zaposlenik si iste firme . Toliko od mene . Više ne znam . Mislim da žalbe na rješenja HZMO , baš ne piju vodu ( ali to je moje mišljenje )
 11. sve ok , prekršaji se tu ne uzimaju u obzir
 12. Hvala . Podatak policiji sam dao onako kako sam naveo ( uži član obitelji ) Sad , nije mi jasno ovo da mogu povući svjedoćenje , i da li postoji šansa da se nakon takve izjave policiji izvučem na sudu .Ako ne , što je najpametnije učiniti da se prođe što blaže . Odgovor bi trebao što prije , jer 8 dana polako istiće .Još jednom hvala PS Što da napišem na prigovoru na obavezni prekršajni nalog , sa obzirom na situaciju kakava je trenutno ?
 13. Evo ja sam na njihov upit u podatcima o vozaču stavio : Vozilom je upravljao uži član obitelji , te ga svojom izjavom ne želoim inkriminirati . Da li je to vjerodostojan podatak ?
×
×
 • Napravi novi...