Jump to content

zastitar_2

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zastitar_2 objavio

  1. Danas 8.01.2015,sam dobio nakon više od 4 god.čekanja RJEŠENJE o dodjeli dionica HRVI i to od VJESNIKA,LUKA RIJEKA i VARTEKSA. Neznam daljnji put a htio bih ih prodati,nemam baš nikakvoga iskustva što sada da radim i kome da se obratim.Dali trebam još nešto čekati jer vidim po forumu da treba i neki PIN doči,od koga i dali to dolazi automatizmom ili to trebam od nekoga tražiti.Na forumu vidim sve stare objave pa neznam koliko su te informacije sada vjerodostojne jer se mnogo toga promijenilo u zadnjih nekoliko godina zato molim onoga tko je svjež u ovoj temi da me savjetuje što dalje trebam napraviti,napominjem da bih prodaju htio napraviti što prije jer sam u dosta velikoj krizi pa bi me to spasilo. Sve relevantne informacije če mi dobro doči. Hvala. Može i emailom na .zastitar_2@net.hr
  2. Poštovani prijatelji Danas sam nakon 4 godine čekanja dobio rješenje o dodjeli dionica HRVI. Piše od koje firme sam dobio koliko dionica i koje su nominalne vrijednosti ali mene zanima što sada sa tim. Ja bih prodao ali neznam niti kome da se obratim i što mi je potrebno još osim ovoga rješenja pa vas sve molim ako imate slično iskustvo da mi napišete.Inače živim u Petrinji. Moja email adresa je : zastitar_2@net.hr Puno hvala.
  3. Pozdrav Ile.Vidim da si i ti pisao tužbu na upravni sud po pitanju omjera rat/mir.Ja bih isto to trebao daj mi molim te primjer kako da napravim naslov mislim ono gore koji naziv ide u koji čošak odnosno gdje što postaviti na papiru.Tužim HZMO jer su mi odbili žalbu na omjer rat 30% mir 70% i sada moram hitno u Ponedjeljak to poslati iako mi u rješenju piše da se tužba podnosi izravno sudu,valjd če vrijediti da pošaljem preporučeno sa povratnicom. Možeš mi poslati i PP na zastitar_2@net.hr Molim te u velikoj sam frci i moram to sada preko vikenda složiti.
  4. Neka mu je lagana Hrvatska gruda i poćivao u miru Božjem. :amen:
  5. Molim nekoga tko mi može napraviti predložak za požurnicu drugostupanjskom LP za rješenje koje čekam od osmog mj.lani kada sam bio na prvostupanjskom LP.Hitno mi treba to rješenje zbog ostvarivanja prava na darovnicu kuće od APN-a u kojoj živim od poslije Oluje. I NA KOJU ADRESU DA JE POŠALJEM.http://www.legalis.hr/uploads/icon_confused.gif http://www.legalis.hr/uploads/misli.gif HVALA
  6. Kako doći do informacije o predmetu tj.podnio sam tužbu US u Rujnu 2005 god.protiv Ministarstva obnove i od tada nemam nikakovih informacija u kojoj je fazi i kada če to biti riješeno.Tražio sam na stranicama suda ali se nemogu snaći.Molim ako netko zna kako mi pomoći.Na info tel.mi se nitko ne javlja.
  7. Na adresu ženine pok.bake su poštom stigli udjeli za poginulog sina u DR.Baka je umrla 2002 god.Oporukom je ostavila svu pokretnu i nepokretnu imovinu mojoj ženi tj.svojoj unuci kojoj je poginuli bio stric tj.od pokojnog oca brat.Iza pokojnih,bake strica i tate najbliža rođakinja je moja žena i njena sestra koje se baka u oporuci odrekla tj.ništa joj nije ostavila.PITANJE:Dali su ti udjeli sada naslijeđe moje žene i kako na koji naćin to prevesti na nju.Dali putem suda kao naknadno pronađena imovina ponovno ostavinska rasprava ili se to može riješiti sa fondom.Molim ako je netko imao sličnu situaciju da mi se javi.Unaprijed zahvalan branitelj i njegova obitelj. :hvala:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija