Jump to content

josip_

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je josip_ objavio

  1. pozdrav.. zivim i radim u rh a nemam bih drzavljansvo i svaki dan idem u posjetu roditeljima u bih da li ja mogu voziti obiteljsko auto na bih tablicama kada bih zatrazio boraviste u bih?
  2. imam isti slucaj! napisali su mi prijavu na granici i isao sam na sud radi toga i oslobodili su me! samo auto prabacite na nekog od rodbine recimo na oca i majku od vaseg muza i nemoze vam nitko nista za to samo kazete da ste posudili auto od oca ili majke i gotovo! parovjereno.... MI HERCEGOVCI UVJEK SE SNAĐEMO I NAĐEMO RUPU U ZAKONU
  3. jel zna tako da li trebam platiti ili ne tj. hoce li ista dolaziti vlasniku vozila ako neplatim????????????????????????????????????????????????????????
  4. jutros sam parkirao auto na parkiralistu gdje se parking naplacuje al nije bilo rampe na ulazu tj.bila je otkidana i nije bilo nikog da nalacuje parking. kada sam se vratio nasao sam kaznu ispod brisaca! sada me zanima da li moram tu kaznu platiti ili ne jer je auto bilo stranih reg oznaka(BiH) i kazna nije od policije nego od firme koja je nadlezna za parking! paltiti ili ne????????
  5. jel mi moze tko reci sto mi je ciniti? vozio sam kroz grad i nisam propustio pjesaka na pjesackom a policija je bila iza mene i zaustave me i napisu mi kaznu 800kn. ja platim kaznu nakaon par dana i imam onaj odrezak! a sada mi dođe kući da su mi odbili od povrata poreza za tu kaznu 800kn. sto mi je ciniti? jel mogu ikiko povratit taj novac?
  6. moja mama radi u jednoj tekstilnoj industriji od 2000 g. a poslodavac njoj kao ni ostalim radnicima nije uplatio nikakve obaveze(zdravstveno,mirovinsko....)! placu dobivaju u koverti a sada im je smanjio radno vrijeme na 4 sata! ako se firma ugasi tj. ode u bankrot jel moguce onda potrazivati da se uplate te obaveze? mame je sada strah tuziti njega da nebi dobila otkaz! sto nam je ciniti?
  7. danas su mi napisali na granici kaznu jer nisam bio vezan ikaznu jer nisam promjenio vozacku u roku od godinu dana! a drzavljanin sam bih i hrvatske! sto mi je ciniti??????????????????? :tuzan:
  8. jel mi tko moze poslat primjer prigovora na mail? unaprijed zahvaljujem
  9. moj tata radi u jednoj firmi kojoj je vecinski vlasnik drzava! tu radi vec 30 god i prije pola godine je imao dva infrakta i od tada je na bolovanju! sda ga firma hoce poslati u mirovinu ali on to jos ne zeli! njegova prosjecna placa je cca 4000 kn! sada me zanima kada bi on iao u mirovinu koliku bi otpremninu trebao dobiti?
  10. josip_

    kredit

    ja radim u jednoj firmi vec 5 god al sam prekinio kada sma bio u vojsci! izasao sam 2004 u 11 mj i jos uvjek nemam ugovor na neodređeno! digao sam kredit prije u 5 mj 2007! digao sam kredit bez jamaca al mi je firma potvrdila papire da cu imati posao kod njih sve dok ne vratim kredit i ona mi je kao neki jamac! al sada je veliko otpustanje radnika i sto ce biti sa kreditom ako ja dobijem otkaz! hocu li ga ja morati nastavit vracati ili to snosi firma?
  11. meni je to policajac napisao u 3 mj a nije mi nikako dolazio poziv na sud samo mi je sada doslo iz porezne da ce mi poslat ovrhu na povrat poreza! pa me malko i cudi sto mi nije dosao poziv za na sud
  12. u trecem mjesecu policajac me zaustavio i napisao kaznu za pojas al kada je pisao zapisnik upisao je krivo ime oca i krivi clanak i krivu tocku zakona! a u rh imam samo osobnu iskaznicu a vozacka mi je iz druge drzave! jel ja tu kaznu moram platiti ili se mogu vaditi na krivo ime oca tj. da ja nisam taj i da kazem kako cu voziti auto ako nemam vozacke?
  13. neki dan me zaustavi policajac i ja nisam bio vezan! napise mi zapisnik i ja ga potpisem! kada sam dosao kuci procitam ga i vidim da je upisao krivo ime oca! jel se ja mogu vaditi na to sto je on pogrijesio ime oca ako sam ja potpisao?
  14. gdje trebam tražiti radnu dozvolu u drugoj drzavi???????????????
  15. nisam iz bosne nego iz hercegovine! a zivim uz samu granicu,i radim u rh
  16. ja imam dvojno drzavljanstvo(bihi rh)! i imama auto na bih tablicama a vozacka mi je iz bih! sada mi tvrde da nemogu voziti to auto preko granice jer sam drzavljanin rh! jel postoji neki nacin da to rijesim osim kupovanja auta hr plocica?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija