Jump to content

korsnik 777

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobar dan,skrivio sam prometnu nesreću,vozio sam i pri ulazak u krivinu sam lagano pritisnuo kočnicu i izgubio kontrolu nad vozilom i napravio frontalni sudar. Na svu srecu gospodin u kojeg sam se sudario nema nikakve teže posljedice te je kao i ja dobro. Mene sada zanima otprilike kakvu kaznu mogu ocekivati i hocu li dobiti kaznene bodove.Nisam bio pod utjecajem nikakvih drogi ni alkohola.Hvala.
  2. Dobro,a ako padnem hocu li biti u mogucnosti ponoviti isti i dobiti vozacku nazad?Hvala na dosadasnjim odgovorima Sivko.
  3. Pošto sam konzumirao marihuanu prije nekog vremena potrebno mi je više od 15 dana da se očistim od THC-a.E sad mene interesira dali cu morati platiti neku kaznu osim što će mi rješenjem oduzeti vozačku dok ne obavim taj pregled...Ako netko zna odgovor bio bih zahvalan na pomoći pošto na tom papiru ne piše ništa osim "rješenjem ce biti oduzeta vozačka dok se ne podvrgne izvanrednom lječničkom" a vidio sam da su po forumu ljudi pisali da su morali platiti kaznu od 1000 kn posto se nisu podvrgnuli u roku tih 15 dana...
  4. Dobio sam poziv na izvanredni lječnićki pregled zbog odbijanja preliminarnog testa na droge prije 11 mjeseci pa me zanima što mogu očekivati na tom lječnićkom i hoće li mi testirati krv/urin...Hvala
  5. Hvala vam na odgovoru, moj brat me izluđuje svojom idejom o prodaji suvenira turistima,sad ću mu ovo pročitati da se uvjeri da nije tako bezazleno...
  6. Moje pitanje je tko kontrolira ilegalne ulične prodavače i koliko su predviđena kazne za isto,npr prodaja suvenira...Ako sam pitanje postavio u krivi pod forum zamolio bih vas da izbrišete ovaj post.Hvala.
  7. ⁰Posljednje pitanje ma ovu temu,i hvala vam na dosadašnim odgovorima.Ovako pošto su ti policajci (kobre) iz Zg a ja iz istre pretpostavljam da cu morati slati žalbu u Zagreb? Ili mogu poslati svojoj lokalnoj stanici? I da sta mislite hoce me poslati na neki lokalni sud ili cu morati u Zg?
  8. Ovako radim sezonski posao i prošle godine sam imao neugodnih iskustava s Carinom (porezna inspekcija). Pa me zanima smijem li ja snimati njihovo ophođenje i moram li ih obavijestiti o snimanju.Prošle godine su mi prijetili zatvorom za "ne suradnju " jer nisu imali za što napisati kaznu pa su mi uzeli bakšiš koji je bio u posudi s mojim imenom na njemu,čime sam se ja naravno protivio jer je to bio moj bakšiš a ne ilegalni novac kao što oni kažu...Stvarno neugodno iskustvo nadam se da se neće ponoviti...
  9. Kakav si prigovor podnio? Priznao/negirao/nisi izjasnio krivnju? Nije mi jasno kako je moguće da nisi dobio kaznu za prekršaj koji si počinio to nema nikakvog smisla,na izvanredni šalje policija a ne sud tako da sud je morao nešto odrediti...?
  10. Pozdrav nalog mi još nije došao,dali postoji neki rok u kojem to mora biti dostavljeno?Policajac je rekao da će doći u roku 8 radnih dana no to oćito nije istina...Iskreno počinjem se nadati da neće ni doći...Htio sam napraviti e-građanin i provjeriti ali nemam čitač kartica pa nisam u mogućnosti.I sad moje pitanje je koji je vremenski okvir i dali postoji vrijeme nakon kojeg kazna nije važeća jer nije došla u to određeno vrijeme?
  11. Imam još jedno pitanje ako ste voljni odgovoriti.Dali zabrana vrijedi od trenutka kada mi dođe plava kuverta ili od dana kad se donese presuda na žalbu (ako se ista podnese)?
  12. Kako si se žalio jesi li priznao krivnju ili je nisi izjasnio?Trenutno sam u istoj situaciji osbio sam test ali nisam priznao ni konzumaciju,bilo bi jako lijepoda dobijem oprost i testiranje pošto od tog dana ne konzumiram apsolutno ništa...
  13. Hvala Sivko i Drot na pomoći...Kada dođe na adresu vidjeti ću isplati li mi se uopće žaliti ali vj hoću ako mogu dobiti i manje od minimalme žalbom.
  14. Kako je prošlo Vladimire?Nadam se da si prošao,pošto sam u slićnoj situaciji zanima me samo ako ja odbijem odraditi taj test 15 nakon što su me poslali dobivam kaznu ali mogu još uvijek odraditi test i dobiti vozačku čak ako je prošlo više od 15 dana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija