Jump to content

pupup

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru Borbena. Tako sam i učinio danas i propustio 6 poziva, doduše, malo mi je neugodno i radije bih da se to može nekako kroz e-gradjani samo klikom odjaviti, ali doduše neugodno mi je i da putujem i dolazim tamo pa da me ova nariba.
  2. Jel to moram osobno dolaziti ili mogu neki mail? Zadnji puta kada sam bio osobno kod savjetnice i to joj rekao ona mi rekla da to tako ne može i da ću biti odjavljen onda kada se zaposlim i da ću tada biti odjavljen po automatizmu... I aj sad budi pametan...
  3. Dobar dan, Nakon što sam dao otkaz na prošlom radnom mjestu prijavio sam se na biro. Nakon nekog vremena sam vidio da baš i nemam neke koristi od njih i da mi šalju oglase za posao koje ne da nisam kvalificiran nego nema veze vezine s istima i ne bih ih želio raditi, da sma znao da mi nema neke koristi ne bih se prijavljivao. Sada bih se rado odjavio jer mi se stvarno neda ići na te sastanke i da me non-stop zove na telefon i vremenski mi ne ide na ruku jer aplciiram za IT poslove i često imam intervjue i neke projektne/testne zadatke koje moram riješiti. Jel postoji ikakav način kroz e-gradzani ili nekako da me skinu sa toga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija