Jump to content

AndreaJ

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ovo je kao i kod mene problem, to jako dugo traje! prepostavljam zbog žalbi... a opet postoji strah da se umješa socijalna služba jer kao svi imaju svoja nekakva prava pa čak i nad tuđom nekretninom, koliko sam razumjela čitala da se mora negdje prijavit (mora negdje imat prijavu). Ovaj portal mi je puno pomogao (sarkazam) da sam morala sama sate i sate googlat!
  2. Želim se još jednom zahvaliti, naručila sam majstora da uredimo rolete, najme počela je cirkuse izvadjat zvala sam policiju došli su i mama je bila jako bezobrazna s njima, pa su se uvjerili. Pošto ima 75g nisu je mogli u stanicu a nije bilo potrebe jer se primirila, pa su odlučili zvat hitnu. Hitna ju je odvela, moram reć da je bila full korporativna i na kraju me zvala doktorica koja je izjavila da treba više "tolerancije" što god to značilo, svkako samo je pitala pa ako je normalna pa kako je došla onda policija i zašto je uopće zvana policija? Majka se vratila sad se preti s sociajlnom nešto bla bla... mogu li pokušat nešto preko socijale, doslovce izjavit problem i pokušat s njima dogovorit "starački dom" pod prisilom, jer koristiti stan ja ne mogu a kamoli prodat!, ona se neče iz stana! Dakle mjera je extremna i stvarno trebam neku pametnu uputu! hvala
  3. Samo bih htjela još jednom zamolit da pokušam shvatiti što trebam raditi po pitanju koje sam navela jer mislim i bojim se kako mi je rekao dečko da samo sila ili policija ovako s dogovorom i razgovorom (više svađanje) ne vodi nigdje a stalno postoji inat i prkos, ne priznaje mi ništa i ne radi ništa kako bih trebali i kako smo se dogovorili, stvarno Vas molim pomoć, htjela sam agenta dovest u kuču ali bojim se incidenata!
  4. To mi je jasno, hvala Ali kako s roditeljima upravljati koji su stalno svadljivi, mislim na mamu koja je pristala i na pismeno na sve a sada imam problem s njom nema dogovora kao da ne priznaje dogovor i papir, uvijek se moram sad svađat i samo svađat, ona vrijđa, evo nedavno je zaprijetila da će me ubit! Ja si sad ne mogu zamisliti da ja njoj kažem da se selimo, ona bi rekla i kaže "ja nedem nigdje", nikako nemam ideju kako bi to izvela, još uvijek nisam sigurna kako i šta napravit!
  5. Htjela bih saznati svoja prava, nisam upućena. Nekako sam se snašla no sada sam opet u velikom problemu. Mama i ja živimo zajedno s mojim ocem, ja nemam nigdje niti nikako se ne mogu skrasiti jer teško danas s poslovima. Našli smo se u situaciji da moja mama nije plaćala račune i bilo je tu dosta ovrha, mogu riječ cca 6 000€ duga. U tom cijelom procesu krila mi je račune i ovrhe a to nije dobro namjerno jer je ona izuzetno bezobrazna, svadljiva is njom nema nikad sklada jer sam tražila uvijek uvid u račune. DA ne zaboravim ja sam plaćala sve svoje što sam mogla i bila sam u prilici dignuti kredit od nekih 2 000€ jer mi je tvrdila da je samo 1000€ dug i da nema više ništa, bila sam naivna ;( Nakon nekog vremena sam počela došli smo do ove računice ovršnih vrtoglavih 6000€ koje sam ja posudila od prijateljice i to sam riješila ali sam se snašla tako da je moja mama morala potpisati "izjavu" da se slaže da prodamo stan, vratimo dugove i da ih zbrinem (krov nad glavom). Ta izjava je potpisana kod javnog bilježnika. Uz to potpisala mi je darovni ugovor koji sam uspjela dobiti isto od kolegice i to je preknjiženo, stan je moj! (sud potvrdio i upisana sam kao vlasnik) Tu nastaje problem, najme moja mama je izuzetno agresivna, čak me i udarila, odjednom se više ne slaže s ničim, doslovce ne smijem pomaknut stolac u svom stanu ona me napada, znamo se poriječkat i to traje ali sam ja jako onako "pristojna" no ona me psuje, kleveti, vrijeđa i jako laže da je neko socijalno umjesto mene platilo kao sve to, uz to slušam prijetnje i nekakve tvrdnje da to nije moje. Bojim se dovesti ljude za prodaju, i nekako me strah svega toga a novce moram vratiti do jeseni, dakle moram prodati stan jer kredit nažalost ne mogu dobiti, možda i na sreću jer zaista osjećam se vrlo potisnuto, prevareno i ne vidim ikakvu svoju perspektivu u svemu ovome. Za ovaj portal mi je ta priateljica rekla jer se ona nekad bavila pravom, pa mi je rekla da probam ovdje saznat nešto za sebe. Molim Vas kako i šta da radim.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija