Jump to content

Mother of dragons

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

45 pregleda profila
  1. Pozdrav Suosjećam s Vama kao majka djeteta s višestrukim mentalnim oštećenjima. Nadam se da je kod vas fizički sve u redu i da su kod vaseg djeteta stanja ljevica i prolazna. Osobno radim 4 satno (skraćeno radno vrijeme)a za ostvarenje prava se obratite nadležnom Centru za socijalnu skrb. Mislim da bi trebali bez problema ostvariti potrebno pravo,jedino je bitno i tko vam je poslodavac i imate li ugovor na neodređeno.Svi znamo da je zakon jedno a praksa poslodavca drugo pa o tome nećemo u rasprave. Dalje imate još niz prava koja vam Centar pomogne ostvariti (npr uvećani dječji doplatak).. Sretno🙂
  2. Hvala puno,djecu vidim preko weba,jako mi fale..ali bolje da su s ocem sad nego da ih povlačim kod prijateljica..nadam se da ću naci uskoro neki stan..financijski se može ali povjerenje u nekog vlasnika..uf to je malo teže.
  3. Ono što sam mogla,napravila sam..u roku od 30 dana prijavila.. Da najrađe bi isto tak fino nazvala dezurnog bravara i ko fol izgubila ključ..adresa na osobnoj odgovara i vjv bi bez problema mi otvorio..jedino djeci takve stvari bi bile dodatna trauma jer ko zna sto bi idiot dalje napravio..
  4. Hvala na odgovoru,dobro ste napisali,lako je biti "hajduk" kad se radi o ženskoj osobi koja je sama s djecom.Žalosno da je takav zakon za obje strane..
  5. Hvala na odgovoru. Pa mislim da je netko uletio s lovom da kupi stan iako sam vlasniku usmeno i putem maila rekla da kupujem stan. Nema mi druge nego privatna tužba.Saznala sam od svog oca koji stanuje u istom naselju da su sve stvari izbačene iz stana,neki ljudi zajedno s vlasnikom su moje i dječje stvari iznijeli van pa ih je on spremio kod sebe.O tome me vlasnik nije obavijestio.Otac me nije htio zvati jer sam ionako loše pa da mi ne bude još i gore.Osjećam se poniženo,osramoćeno..ljuto a znam da ne mogu ništa osim eto privatne tužbe. Da to je bio nas dom,uredila sam dosta toga po stanu sto je bilo dotrajalo (WC daska,žarulje ..i slične sitnice o svom)i stavila 2 nove plafonjere koje su prošli stanari razbili. Mom ocu je rečeno da je stan devastiran,srećom imam slike s datumom di se vidi da to nije istina pa mogu dokazati da zadnji put kad sam bila u stanu je sve bilo na svom mjestu. Ne bih baš povlačila djecu i sebe po novinskim portalima no ko zna, možda moj primjer spriječi da ikad itko nekome ovako nešto napravi.
  6. Poštovani Molim za pomoć. Opunomoćenik vlasnika stana je bez mog znanja i prisustva promijenio bravu na ulaznim vratima stana u kojem smo moje troje djece i ja u najmu.Stanarina je uredno plaćena i imamo važeci ugovor do 15.7.2022. Policiju sam zvala po događaju no isti su me ismijali i rekli da oni tu ne mogu ništa a nakon što sam počela plakati još i zaprijetili da ako se ne smirim da će mi zvati hitnu da me smjeste na psihijatriju. Ostali smo doslovno na ulici u večernjim satima.Djecu sam uspjela privremeno smjestiti kod oca(rastavljena sam)a sve naše stvari su po naknadnim saznanjima izbačene u neku garažu.Psihofizičko zdravlje mi je jako naručeno,bila sam na hitnoj nekoliko puta u 2 tjedna.Ne spavam,kad i uspijem malo zaspati imam strašne noćne more.Ne mogu ici na posao jer između ostalog radna odjeća mi je u toj nekoj garaži a i radim posao di bi mogla ozljediti sebe ili kolege. Ne znam sto da radim, zatražila sam besplatnu pravnu pomoć no dodijeljeni odvjetnik mi je rekao da se počinitelju neće ništa dogoditi i da proces ako ga tužim traje godinama. Ako itko ima neki savjet ili zna sto da radim,molim da mi pomogne. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija