Jump to content

rokina

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Parkirno mjesto se nalazi ispred kuće, a ne zgrade ( to su kuće s dijeljenim dvorištem) i punica i punac tvrde da su imali potvrdu da je to njihovo parkirno mjesto jer su platili nekom (više se ne sjećaju gdje su to rješavali) i onu su ga sami napravili, znaći postavili rubnjake i kocke.
  2. Pozdrav, Zanima me postoji li mogućnost da podignem potvrdu da imam pravo prvenstva parkirati na parkirno mjesto ispred svoje kuće, koje je na javnoj površini. Punac mi priča da postoji potvrda, ali ju ne može naći. Punica kaže da su oni platili za to mjesto jednokratno negdje u gradskoj upravi. Da li mogu otići negdje i podići tu potvrdu. Stalno mi netko parkira i dosta mi je ostavljati auto na cesti.
  3. Pozdrav, Prije više od tjedan dana sam dobio 3 kazne od jednom za prebrzu vožnju i danas sam dobio 4. Kazne se odnose na prebrzu vožnju 30-50 km/h u naseljenom mjestu i sve 3 su na istom mjestu (4. kaznu moram tek podići). Brzina je izmjerena stacionarnom kamerom (34,36 i 39 km/h više od dopuštene; nakon oduzimanja tolerancije od 10 km/h) gdje je ograničenje 50 km/h. Ograničenje brzine se smanjilo sa 70 na 50 km/h nešto više od tjedan dana prije prve kazne. Kazne sam zaprimio mjesec i pol dana nakon prvog prekršaja koji je bio krajem 3. mjeseca. Druga kazna je bila početkom 4. mjeseca, a treća je bila krajem 4. mjeseca. Da li je moguće tražiti sjedinjenje kazni?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija