Jump to content

Bob rock

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Bob rock objavio

  1. Postovanje. Imam pitanje u vezi isplate naknade za vrijeme bolovanja. Znam da je isplata naknade za bolovanje duze od 40 dana 70%...no zanima me koliko % se isplačuje nakon 6 mj. bolovanja?
  2. Hvala na odgovoru. Znam da se može u hrok/osr-u provjeriti "stanje" ali mi je savjetovano da ne čačkam jer će onda ostati zabilježeno da je netko provjeravao!
  3. Pozdrav. Možda je netko imao sličnu situaciju pa zna nešto više. Naime imao sam ovrhu od porezne uprave zbog neplaćenog poreza (na kupovinu nekretnine) . Cijelo to vrijeme sam uredan u plaćanju kredita prema banci,nisam čak ni tražio moratorij za vrijeme korone. Zanima me dali sam dospio na "crnu listu"banaka jer mi je račun za vrijeme trajanja ovrhe bio blokiran (cca 1. god) ali sam svo to vrijeme blokade bio uredan platiša kreditnih obaveza prema banci. Znači dugovao sam isključivo poreznoj upravi/min.financija a ratu kredita sam normalno uplaćivao u poslovnici banke jer za vrijeme blokade računa nije funkcionirao trajni nalog. Pitanje je sad dali sam sad na crnoj listi banaka zbog blokade. Napominjem da sam u nazad nekoliko mjeseci ovrhu "riješio" a račun mi je odblokiran. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija