Jump to content

Slither

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Puno hvala na odgovoru. Da li se zna od prilike kada bi mi trebala doći plava kuverta na adresu, da li su u pitanju dani, mjeseci, godine? I da li postoji mogućnost da to ode u zastaru? Briše li se taj prekršaj iz evidencije prekršaja nakon nekog vremena?
  2. Pozdrav, ako vam to ikako pomaže, i ako je uključena ta opcija, u aplikaciji google karte na vašem mobitelu ima opcija pod nazivom Vaša vremenska traka te tamo možete vidjeti gdje ste se nalazili u određenom trenutku.
  3. Pozdrav, Prije nekoliko dana, na ulazu na jedan event, bilo je nekolicina civilnih pripadnika policije (tocnije iz narkotika) koji su me pitali da li imam nešto zabranjeno kod sebe. Prvo sam se pravio glup i rekao da nemam ništa, no potom su me pretražili i našli rizle te im je to probudilo sumnju. Pozvali su me sa strane i rekli da skinem hlače i gače na što ja nisam pristao i samovoljno sam im dao maramicu sa po njihovom mjerenju 0.88g marihuane. Po mom mišljenju bruto, znači vagano sa maramicom, neto je bilo možda nekakvih 0.4g. Nakon predaje maramice sa zabranjenom supstancom, pozvan sam do auta na zapisnik te su me pitali da li mi je to prvi takav prekršaj na što sam ja odgovorio da je i da inače nemam problema sa ovisnošću. Trenutno čekam poziv za testiranje mokraće te su mi rekli da na sudu kažem da sam samovoljno predao maramicu. Nikakvu kopiju zapisnika nisam dobio i ne znam šta me čeka pa je moje pitanje, kada bi mogao očekivati poziv za davanje urina te što ako se u urinu i dalje nalazi THC. Inače nisam ovisnik i zapalim samo kada se hoću malo opustiti nakon stresnog dana. Imam 22 godine, redovno zaposlen, imam kredit i živim sam. Da li će mi to utjecati na smanjenje novčane kazne? Molim Vas za savjet. Puno hvala svima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija