Jump to content

Tina2022

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tina2022 objavio

  1. Pitanje, da li novi poslodavac vidi razlog otkaza. Jer u obrascu odjave s mirovinskog piše u napomeni otkaz skrivljen ponašanjem radnika.
  2. Hvala na odgovoru. Ne znam što piše u kokektivnom ugovoru, a trenutno ne znam kako bi došla do njega. Nisam dobila nikakvo pismeno upozorenje. Imamo više od 20 zaposlenih. Koliko sam sad shvatila oni su dužni mi poslati pisano upozorenje.. Da li nakon toga me moraju vratiti na posao ili mi mogu dati odmah i otkaz?
  3. Na poslu sam napravila pogrešku. Unutarnja kontrola je utvrdila pogrešku. Sam inspektor mi je rekao da je greška velika, ali da nisam oštetila firmu te da bi on išao na opomenu. Dala sam izjavu o svojoj pogrešci i u pravnoj službi. Pravnica je također rekla da bi išla na opomenu, ali se tim ne slaže direktorica koja smatra da treba otkaz. Sad je od tog događaja prošlo 17 dana. Ja sam na prisilnom godišnjem ali od sutra idem na bolovanje. Do sad nisam primila ništa, ali svi govore od mojih nadređenih da ću dobiti otkaz. Molim da me uputite što mi je činiti. 26 godina radim u firmi. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija