Jump to content

Itana

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, zaposlila sam se 10.4.2023. kod novog poslodavca, prije toga nisam radila malo više od mjesec dana. Imam li kod novog poslodavca pravo na puni iznos GO odmora od 20 dana ili na recipročni dio od 15 dana. Hvala
  2. Trebam platiti preko 60 Eura dodatnih troškova, jer me Telemach i Svea Ekonomi ni u jednom trenutku nisu obavijestili postojanju dugovanja. 🤯 Koji apsurd. Hvala na odgovoru!
  3. Pozdrav, dobila sam obavijest o ovrsi s Općinskog građanskog suda, za dug prema SVEA EKONOMI. Dug je za nepodmiren račune prema Telemachu, koji mi je u više navrata tvrdio da nemam dugovanja prema njima (provjerila sam u par navrata jer račune nisam plaćala ja nego podstanari) te nisam dobila ni jednu obavijest niti od Telemacha niti od Svea Ekonomi. Osim duga prema obavijesti trebam platiti i troškove postupka. Što mi je najbolje činiti u ovom trenutku, platiti cijeli dug i troškove postupka? Imam li pravo podnijeti prigovor s obzirom da me ni Telemach ni Svea Ekonomi nisu obavijestili o dugu i ponudili mi mogućnost plaćanje prije samog prijedloga za ovrhu? I još jedno pitanje ako itko zna, utječe li ovo ne plaćanje na moj kreditni rejting? Hvala!
  4. A ako brak i dalje postoji i u trenutku provjere, tj i dalje nije došlo do razvoda?
  5. Pozdrav, imam pitanje za stjecanje hrvatskog državljanstva. Mogu li podnijeti zahtjev za stjecanje državljanstava na temelju braka s hrvatskim državljaninom ako smo u brakorazvodnom postupku (postupak će zbog skrbništva nad djetetom zasigurno potrajati još neko vrijeme).
  6. Pozdrav, imam pitanje za stjecanje hrvatskog državljanstva. Mogu li podnijeti zahtjev na temelju braka s hrvatskim državljaninom ako smo u brakorazvodnom postupku (postipak će sigurno potrajati još neko vrijeme).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija