Jump to content

Underspell

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ima prerasoodjelu na drugo radno mjesto koje je odgovornije i ima vecu placu ali radi na poslu kao ja. Ali za vecu placu.
  2. Radim u jednoj gradskoj firmi. Moj kolega u uredu koji radi identičan posao kao ja ima veći koeficijent i plaću cca 2000kn veću a radi identično sve isto. Doduše prema tom koeficijentu ne bi trebao raditi to već složeniji i odgovorniji posao. Žalio sam se nadređenom koji ne želi ništa učiniti. Ne mora meni dati veću plaću već neka kolegi da veća i odgovornija zaduženja. Što da radim da dobijem ili isti koeficijent ili da kolegu maknu od mene i daju mu posao koji je i plaćen?
  3. Prekršajni. Ali svjedoci su odmah pošli svojim putem tako da li postoji vjerojatnost da mi nesto ide u prilog da se ne dosudi podijeljena krivnja?
  4. Prolazio sam kroz zeleno svjetlo i kroz čisto crveno na moj auto nalijeće stariji gospodin. Nakon izlaska iz auta i dok sam provjerio da li su mi putnici u redu svjedoci odlaze. Gospodin koji je bio indrugom autu ispričava mi se s oprostite ne znam gdje sam gledao i daje mi svoju policu osiguranja koju sam imao kod sebe do dolaska policije. Kad je došla policija mije ja priču i govori da je išao kroz zeleno. Koliko mi i kako ta činjenica može pomoći na sudu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija