Jump to content

Maus1973

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Ako može jedno pod pitanje vezano za zakon o gradnji narodne novine članak 174.stavka 1,2. Ako posjeduje te legalno izdatu građevinsku prije 91g. Ti objekti bi se trebali izjednačiti s legalno izgrađenim ? Ili nisam ja dobro razumio taj članak?
  2. Još jedno pitanje vezano uz ovaj zakon 175.članak 2. Dali uvjetuje završno izviješče nadzornog inžinjera?
  3. Pozdrav dali postoji ta teorija zapisana u zakonu ili ako postoji broj u narodnim novinama za objekte izgrađene do 1991 godine . Jer trazim uporabnu i naglasio sam ovu vasu tezu o legalnom objektu po građevinskoj dozvolo. U opcini govore da nemaju pojma o tome. Pa volio bi da mogu im papirnato dokazat ako je moguce hvala.
  4. Pozdrav. Ne znam dali je u ispravnoj rubrici al imam jedno pitanje vezano za obiteljsku kucu kija ima građevinsku dozvolu iz1976. Zanima me dali treba za takav objekt trazit uporabnu dozvolu . Vidim da na netu pise objekti koji imaju građevinsku prije 1991 smatraju je legalnim objektima i time ne treba uporabna dali je istinita prica? Hvala.
  5. Pozdrav. Pitanje je dali bi ja kao vlasnik nekretnine imao na pravo obestečenja od strane grada,jer je moja stambena zgrada obezvrijeđena na način sto je grad izmjenom namjene zemljišta uvrstao moju nekretninu u industrisku zonu.okruzio je moju parcelu industriskom zonom. Narusen je mir za zivot i vrijednost nekretnine je znatno umanjena jer ju nemogu prodat radi industriske zone. Dali ima tu nekih pravnih mogucnosti za nekakvo obestecenje?. L.p
  6. Pozdrav. Pitanje je dali bi ja kao vlasnik nekretnine imao na pravo obestečenja od strane grada,jer je moja stambena zgrada obezvrijeđena na način sto je grad izmjenom namjene zemljišta uvrstao moju nekretninu u industrisku zonu.okruzio je moju parcelu industriskom zonom. Narusen je mir za zivot i vrijednost nekretnine je znatno umanjena jer ju nemogu prodat radi industriske zone. Dali ima tu nekih pravnih mogucnosti za nekakvo obestecenje?. L.p
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija