Jump to content

MateoBot

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru, postoji li mogućnost da se imovina nekako unese u društvo nakon što društvo krene s poslovanjem? Npr. osobni automobil?
  2. Pozdrav, planiram otvoriti j.d.o.o. preko portala Start, dakle bez odlaska javnom bilježniku već sve riješiti online. Imam laptop i jedan stroj koji bi htio koristiti u firmi, znate li možda može li se to kako unesti u firmu nakon otvaranja?
  3. Pozdrav, planiram otvoriti firmu i nuditi uslugu 3D printanja, pri istraživanju tržišta saznao sam da je dosta ljudi zainteresirano za izradu unikatnih privjesaka za ključeve, neki od takvih privjesaka bi uz tekst sadržavali i logo npr. VW, audi. mercedes i sl. Smatram da je zabranjeno to izrađivati radi autorskih prava na logo, no naišao sam na informaciju da ukoliko navedem u opisu takvog proizvoda da privjesak nije original smijem te privjeske prodavati. Kako bi vidio je li ta tvrdnja točna tražio sam po internetu prodaje li tko takve privjeske i stvarno ima firmi, poput ekupi. Imaju na svojoj web stranici privjeske s logom VW, audi, kia, mercedes, toyota itd. i u opisu je navedeno da se ne radi o originalu. Koje je vaše mišljenje, smijem li to raditi na taj način?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija