Jump to content

suzica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I mislila sam da oni to i nisu trebali napisati al što je tu je, bitno je da mogu raspolagati stanom. Još jednom, puno hvala na odgovoru.
  2. Hvala na brzom odgovoru. Jedino sto ne znam jel se trebam na nešto pozvati ili bi tamo trebali znati da to pravo ne egzistira više. Pozdrav.
  3. U vlasničkom listu stana imam zabilježbu prava prvokupa za koje sam čula da je ukinuto i to dosta prije nego što sam VL dobila(pa sam živjela u zabludi da ne mogu stan svakome prodati). Zanima me na koji način trebam tražiti brisanje te zabilježbe. Mogu li to sama obaviti (ali ne znam na što da se pozovem???) ili mi možete preporučiti nekoga tko se bavi time(ili gdje da ga tražim). Hvala i pozdrav svima
  4. Pozdrav! Živim u nekadašnjem nacionaliziranom stanu koji otkupljujem i upisana sam kao vlasnica s upisanim pravom prvokupa bivših vlasnika. Zanima me je li još uvijek na snazi zakon, odluka ili štovećje o tome da stan mogu prodati samo na način da ga prvo ponudim bivšim vlasnicima i to po cijeni po kojem sam ga otkupila ili ga mogu slobodno prodavati po tržišnoj cijeni? Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija