Jump to content

Deqra

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala. Znam da pitam više policajaca, dali bi drugačije odgovore. Ali me to za snimanje najviše mučilo, jer ako mogu snimiti njega u više navrata kako nenajavljeno ometa na mom posjedu, mogao bi tražiti zabranu prilaza sa konkretnim dokazima, a onda bi mogao zvati policiju da dođe nenajavljeno.
  2. Živim sa njegovom kćeri, a ona ne želi imati posla sa njime, a on to nemože shvatiti i onda maltretira od rodbine do njezinih prijateljica, pa eto i meni na vrata dolazi. Policajac mi je rekao da pročitam zakon, ali zakon za snimanje je tako otvoren za interpretaciju i ako ga tužim to će sud odlučiti jeli sam u pravu ili meni još kaznu stisnuti.
  3. Naime, dolazi mi, meni poznata osoba zvoniti na vrata ograde nepozvana i rečeno joj je da ne želim da mi dolazi, ali izgleda da neće stati. Zvao sam policiiju koja mi je rekla da za takve stvari i da izađu na teren neće ništa se postići, da ne tratim njihovo vrijeme, nego da idem privatnom tužbom. Pitao sam policiju, jeli smijem fizički maknuti osobu ako je na mojem posjedu, odogovor je ne, također nesmijem snimati osobu kako maltretira moje ukućane i dolazi kada mene nema, a u kući su starije osobe. Pa mene zanima što ja mogu napraviti, osim privatne tužbe, jer bez dokaza meni ta tužba ništa ne znači, a da ne pričam koliko dugo takav postupak traje. A nesmijem snimiti osobu dok me maltretira, zato jer on ima pravo hodati ispred moje ograde. Problem je što on zvoni, obraća se ukučanima i njegovo prebivalište je na drugom kraju grada, tako da on je tu zbog jedne stvari, da maltretira. Što mi je činiti kada nesmijem nabaviti dokaze za sud, a policija to gleda kao nešto što nije njihov posao?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija