Jump to content

mt_z

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

102 pregleda profila

Postignuća

  1. Pozdrav svima, molim vas ako mi netko može preporučit par dobrih (ne pre skupih) odvjetnika u Zagrebu...Radi se o ostavinskoj raspravi i najvjerojatnije sudu (nismo se kod javnog bilježnika na prvom ročištu uspjeli dogovorit o podjeli imovine jer neki ne žele shvatit da se imovina dijeli na jednake dijelove u prvom nasljednom redu...znači da ako se u razgovoru odlučim dat svoje povjerenje nekom odvjetniku onda i očekujem da me on zastupa a ne da se šalju pripravnici za koje ne znam kakvi su... Lp!
  2. Pozdrav svima, u pitanju je par nekretnina...dali na ostavinskoj raspravi od oca ja,majka i sestra dijelimo sve nekretnine na jednake dijelove znači svakom 1/3 ili majka ima pravo na veći dio jer su sve nekretnine stečene u braku? Nešto kao majci 50% a preostalih tj.drugih 50% na tri jednaka dijela?
  3. Pozdrav svima, dali je bolje (glede manjih troškova) na ostavinskoj raspravi odreć se jedne nekretnine (drugu bi prihvatio) ili prihvatit pa kasnije darovat ili napravit kupoprodajni ugovor samo formalno (naravno novce nebi tražio)? Pitam radi davanja ,poreza itd... Lp!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija