Jump to content

Ivana52

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani prof, molila bih vas za savjet što uraditi.Dobila sam odbijenicu za status dragovoljca domovinskog rata, pored svjedoka i svega navedenog napisali su tri stranice svega i svačega i u biti odbijenica. Interesira me dali uopće predavati tu žalbu i dali je itko dobio status nakon toliko godina. Kod mene se dogodila greška jer zapovjednik me nije prijavio onih prvih godina, ja se više nisam interesirala za to pustila sam sve i moja greška naravno. Hvala puno na odgovoru. 

    1. prof

      prof

      Poštovana Ivana,

      žao mi je nisam pravnik te mi nije poznato što bi trebalo napraviti za utvrđivanje statusa branitelja - dragovoljca. Upitajte nekog od moderatora.

      Lp.

  2. Hvala vam puno na odgovoru i izračunu, to bi bilo idealno, jako sam vam zahvalna
  3. Čitam na forumu da bi braniteljska mirovina bila veća za 10% pa mi nije jasno sad za supruga da ostane u ZOMO mirovini, znači braniteljski dani mu ništa ne znače ????
  4. Poštovani prof hvala puno na odgovoru, suprug je već dobio rješenje za ZOMO mirovinu i sad kad ste mi rekli onda bolje da ne traži ponovno izračun za braniteljsku, a ja idem 5.5.2023g u starosnu i onda bi uzela braniteljsku ako je veća i lijepo bih vas molila da i meni napravite izračun za braniteljsku, a na e građani su mi izračunali starosnu 1.389 kn. Hvala puno Polazni faktor je 1,00 a prosječni vrijednosni bodovi 0,6343
  5. Molim pomoć oko braniteljskih mirovina, imam 19 god. i 7 mjeseci staža, 62 god. starosti i imam 166 dana kao dragovoljac i izračun mirovine je 1.389 kn. Sad vas molim da mi kažete dali je braniteljska mirovina veća i izračun. Imam pitanje i za supruga, on je naime otišao u starosnu mirovinu dugogodišnji osiguranik, 41 god i 1 mjesec staža i od 1.8. je u mirovini koja iznosi 3.389 kn. On također ima 166 dana kao dragovoljac ali čekamo oboje rješenje za te dane kao branitelji dragovoljci i dali će suprug imati veću braniteljsku mirovinu ili ovu kad mu se dodaju ti dani. Hvala unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija