Jump to content

Kolegica1927

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Kolegica1927 objavio

  1. Pozdrav! Ovako, 23.08 sam sam mailom poslala firmi otkaz na vlastiti zahtjev navodeci datum s kojim zelim da mi prestane radni odnos. Trenutno sam na bolovanju, kroz dva tjedna bih trebala krenuti na novi posao. Nitko iz firme mi se nije javio u vezi mog zahtjeva od samog datuma kad je poslan putem maila. Poslala sam otkaz na vrijeme da mogu odraditi i otkazni rok. Posto mi se nitko ne javlja, a datum koji sam navela kao datum prestanka radnog odnosa se priblizava sto mi je ciniti?
  2. Ma dobro, kakvo sam navela, od duga ne bjezim, vec samo zelim znati da li ce mi praviti problem zbog otkaza i prelaska u drugu firmu. Hvala!
  3. Radi se o manjku na inventuri u trgovini u kojoj sam bila poslovoda. Potpisala sam papir u kojem priznajem manjak i da pristajem na to da mi se sa place mjesecno skida odredeni iznos.
  4. Dakle, situacija je sljedeca. Dobila sam novi posao. Odlicno placen. Placa dupla nego na trenutnom poslu. Medutim, imam nekakvo dugovanje prema firmi koju mi oni redovno skidaju s place, potpisala sam to i u tome nije problem. Vec je problem sto bih presla u novu firmu, a od duga ne bjezim. Naravno, nastavila bih ga otplacivati. Moze li mi trenutna firma praviti problem jer zelim dati otkaz i prijeci u drugu? Postoji li nacin da se to dugovanje na primjer prebaci na Finu ili tako nesto? Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija