Jump to content

dotepenec33

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dotepenec33 objavio

  1. ...na mjesečni iznos alimentacije od 1380kn, polovicu svih troškova školovanja(godišnje pokazne karte, kad je dijete palo godinu platio sam polovicu školarine...) polovicu troškova izleta, ljetovanja i zimovanja, i da to sve plaćam do određenog datuma na račun bivše supružnice.
  2. Dijete ima plaću od 1000eura netto mjesečno, plačen ručaku firmi i prijevoz. Stan s režijama cca 400 eura mislim da ima dovoljno. Ne znam da li majka sudjeluje u ičemu.
  3. Poštovana/ni prilikom sporazumnog razvoda braka uz pomoć medijacije obiteljskog centra postigao sam dogovor da plaćam alimentaciju za punoljetno dijete studenta. Dogovor je ovjeren u javnog bilježnika i ima snagu ovršne isprave. Redovito plaćam dogovoreni iznos, dijete je apsolvent i redoviti student ima 24 godine, obavijestilo me da počinje sa radom u inozemstvu i ima probni rok od 2 mjeseca te da će mi poslati potpisan ugovor o radu. U sudskom rješenju o rastavi braka se dijete ne spominje jer je bilo punoljetno. Alimentaciju plaćam putem trajnog naloga kojeg mogu zatvoriti kad želim na račun bivše supružnice. Kako mogu prestati plaćati alimentaciju obzirom da će dijete imati veću plaću nego ja. s poštovanjem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija