Jump to content

richazo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je richazo objavio

  1. Da, radnik je unaprijeđen. Ne, aneks nije potpisan. Na koji način? Tako da mu to bude usmeno iskomunicarno, dobije veći obujam posla i veću odgovornost te na kraju krajeva i veću plaću. Kakve veze ima jedno s drugim? Ima aposlutno. Ne razumijem što točno nije jasno? Koliko sve nezakonitih radnji ima u ovome? Dati promaknuće i ne ponuditi radniku aneks ugovora? Ili to što dobije izgon iz firme jer traži drugi posao?
  2. Pozdrav, Ako je poslodavac 3mj za redom isplacivao (od Nove godine) 200€ veci iznos nego sto je bilo propisano ugovorom jer je unaprijeđen ali nije potpisao aneks ugovora? Zatim dobije poslovno uvjetovani otkaz nakon sto poslodavac sazna da se prijavio na drugi posao i namjerno mu zadnju placu isplati onu manju koja je ugovorom bila propisana? Isto tako doslo je i do povecanja bonusa koji isto tako nisam potpisao aneks niti su mi isplaceni (iako ugovorom jesu definirani) Unaprijed hvala na pomoci
  3. Predstavnica stanara je potpuno indiferentna po tom pitanju, kao i uostalom ostatak stanara koje ta situacija uopće ne dira. Očito im neugodan miris kada se uđe u zgradu ne smeta toliko, a spremišta ionako nitko ne koristi tako da smo u situaciji da se nas 3 stanara jedini time bavimo. Zatražio bih pravnu pomoć. Kome se obratiti? Ima li neki dobar odvjetnik/advokat specijaliziran za ovu vrstu prava kojem bi se mogli obratiti?
  4. Pozdrav, da ne otvaram novu temu priključio bih se na ovu. Dakle u našoj zgradi podrum već mjesecima pliva doslovce u govnima jer je cijev kanalizacije iz kafića iznad probila. Sve je prijavljeno GSKG-u međutim oni apsolutno već 4 mjeseca ništa ne poduzimaju iako bi ovo po svim parametrima trebalo spadati pod hitne intervencije. Većinu suvlasnika nije briga jer žive na višim katovima i smrad do njih ni ne dopire. Da ne spominjem međuljudske odnose... U svakom slučaju nevjerojatno mi je prema komentarima iznad da ne postoji nikakav pravni način na koji se GSKG može natjerati da sanira problem? Zar je zbilja to tako? Nameće se onda logično pitanje čemu upravitelji zgrada? Čemu zakon? Čemu plaćanje pričuve? Unaprijed zahvalan na apsolutno bilo kojem savjetu koji bi pomogao.
  5. Pozdrav, sestra mi je dobila kaznu za nepropisno parkiranje kod Trga Zrtava Fasizma. Pise da je kazna od 8.9.2021. i dosla je znaci ravno godinu dana kasnije... međutim, ona tvrdi da tamo nikada u zivotu nije parkirala (nitko drugi njen auto ne vozi). Zanima me postoji li mogućnost da se od komunalnog redarstva zatraži da nam dostave sliku nepropisno parkiranog automobila? I jesu li dužni ju opće dostaviti? Unaprijed hvala i lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija