Jump to content

Upiti

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala. Zanima me jos samo u tih 60 dana jedino sto mogu je buduci da ja sigurno nisam vjestacit potpis ili je mogu ce da je negdje zastala posta na putu do mene i da povuku tu ovrhu dok ne obave sve kako treba jer buduci da ju ja nisam potpisao niti primio negdje postoji problem.
  2. Nisam bio ici cu sutra, radi se o tome da imam jednu jedinu adresu. Da li je moguće da mi nije poslano? . Na e gradanima nisam dobio nikakvu obavijest, na adresu nisam primio a sto se tice maila da li je moguće da se takva posta moze poslat emailom i smatra se vazecom buduci da mi je tamo u sustavu vjerojatno stari email.? To mogu provjeriti kod bilježnika koji je trebao poslat tu postu? I ako e netko drugi potpisao neznam kako ali mogu dobiti taj potpis na uvid?
  3. Poštovanje, imam pitanje vezano uz ovrhu. Da li je u skladu sa zakonom da su me ovrsili a nisam dobio niti opomenu niti obavijest a kamoli da sam dobio dokumentaciju u kojoj imam sve stavke navedene i koliko znam u kojem piše do kada imam pravo žalbe i zasto, u svakome slucaju otvorio bi si zasticeni racun a ne ovako da iz vedra neba vidim da mi je sve blokirano i ovrseno. I poštu sigurno nisam prihvatio niti zagubio.da li je moguće nesto u tome slucaju ili nije .. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija