Jump to content

blackbully

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je blackbully objavio

  1. Jer još nije našao novu medicinsku sestru, a kako djelatnost privatne medicinske ordinacije ne smije obnašati bez stručne ispomoći drži ju prijavljenu kao da je zaposlena kod njega, a nije.
  2. Pozdrav, imam pitanje u vezi radnog odnosa. Naime, prijateljica radi u privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Zagrebu kao medicinska sestra. Uz doktora je jedini zaposlenik. Prije 3 mjeseca je dala otkaz i potpisali su raskid ugovora. Međutim, on ju i dalje drži prijavljenom i stavio ju na minimalac i taj minimalac očekuje da mu vrati na njegov osobni bankovni račun. Trenutno su isplaćena 2 primanja nakon otkaza. Redovno joj šalje mailove i poruke da mu taj novac mora vratiti. On trenutno sam radi i nema osoblje, a koliko sam upućen doktor ne može imati privatnu ordinaciju ako nema stručno osoblje (medicinsku sestru). Uglavnom, moje pitanje je, čisto laički, trebali li mu ona vratiti novac i na temelju čega?
  3. Pozdrav, nemojte zamjeriti ako sam promašio temu. Uglavnom, imam slučaj prijateljice. Upisala je godinu na fakultetu na 2 rate, jednu je uredno platila. Nakon par mjeseci se ispisala sa fakulteta, sve službeno sa referadom i ispisnicom. Nakon toga dolazi druga rata koju zbog financijskih razloga ne može platiti. Koje su posljedice ako se ta rata ne plati? Da napomenem, na fakultet se ne planira vraćati ako to igra kakvu ulogu u svemu. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija