Jump to content

Branka brunette

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

2 pratitelja

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nona je pokretna i nema teze terapije osim tlak i stitnjaca ali smo je dali u dom najviše zbog drustva svoje generacije i to 5 min od kuce. Tako da nona ostaje kuci za sad dok je dobrog stanja. A ugovor pise da je na neodredjeno.
  2. Dal da potpisem sutra raskid ugovora i kako da postupam.
  3. Sutra cemo znati više informacija, zahvaljujem.
  4. Hvala na odgovoru ali sutra idem na razgovor da vidim šta ce mi rec zasto nonu nisu zadržali nego nam je spakirali da dodjemo po nju. U ugovoru pise ako nam oni otkazu ugovor da moramo platit dane koje je bila i 5 dana otkaznog roka. Vidjet cemo sutra u protivnom uzimam odvjetnika.
  5. Poštovani, moja nona je išla u dom, potpisan je ugovor, datum je 12.9.da bi nas zvali iz doma treci dan da dodjemo po nju jer nisu u 8 godina imali takav slucaj nista nam ne objasnivši i dolazimo po nonu 15.9 i odvodimo je kuci i ostaje kuci. Ostaje pitanje povrata novaca ili dijela novaca s obzirom da je bila samo 2 nocenja. Šefica doma nam je rekla dal smo dobro procitali ugovor jer povrata novaca nema. Nije nam jasno da smo platili 7100kn a treci dan smo nonu vratili kuci. Molim pomoc i gdje da se obratimo. Ovo nije humano. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija