Jump to content

skeety

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Donio je subjektivnu odluku o popravljanju kvara, odbio placanje iz pricuve te je islo na teret nekoliko suvlasnika stanova koji su bili povezani s kvarom i davao dezinformacijesuvlasnicima. Provjerio sam s jednim odvjetnikom i iznenadio se kad mi je rekao da je djelo u rangu kazneno a ne nekakav sitni prekrsaj. Od soka nisam htio dalje nista poduzimati. Dogadjaju se novi problemi/kvarovi i sad me zanima koliko mora on / Predstavnik biti uveden u pojedine slucajeve jer Upravitelj je pristran i vrlo tesko suradljiv.i ponasa se kao da mu ''drzi gredu'' nije pretjerano zainteresiran da ga zamjenjuje.
  2. Poštovani, što moram pokrenuti kad Predstavnik stanara počini kažnjivo djelo? Dodje do problema i nekog popravka kvara koji se naplaćuje iz pričuve, s kim to vlasnik stana dogovara umjesto Predstavnika stanara? Jesam li pravno obvezna osoba odgovarati na Predstavnikove upite ili uopće voditi konverzaciju s njim u takvoj situaciji, kad su odnosi narušeni nepopravljivo? Molim odgovore. Hvala. S poštovanjem.
  3. Hvala. Svejedno mi još nije jasno. Ako je ništa od navedenog, tko onda mora platiti dug pričuve od preminulog? Koga se tereti?
  4. Poštovani, da ne otvaram novi post ovdje bih se nadovezao na sličan slučaj. Da li se dugovanje za pričuvu nasljeđuje po vlasniku stana ili po stanu? Po svemu gore napisanom zaključujem da, bio ti nasljednik, darovnik ili potpuno vanjski/strani kupac kao novi vlasnik stana, moraš platiti dugovanje pričuve prethodnika bio on još uvijek živ ili preminuli, zar ne? Molim pojašnjenje. Hvala Vam.
  5. Bili su na Općini za podizanje Smrtnog lista i tad im je jedino rečeno da odmah predaju Zahtjev za ostavinsku raspravu. Sad trebaju ponovno ići za taj unos ili ne? Hvala puno.
  6. Hvala puno na ažurnom odgovoru. "..po unosu činjenice smrti u sustav", kome se obitelj treba obratiti za taj unos?
  7. Poštovanje svima! Pridodati ću pitanje ovoj temi da ne otvaram novu, jer je vrlo slična jednoj situaciji. Nadam se da nemate ništa protiv. Osoba je preminula krajem prošlog mj. Hoće li se mirovina nastaviti isplaćivati na račun ili se negdje mora obustaviti ili se obustavlja nekim elektroničkim automatskim putem? Obitelj je zbunjena. Ništa ih nisu uputili. Samo čekaju poziv za ostavinsku raspravu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija