Jump to content

Merlin22

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, I. Otvara se skraćeni stečajni postupak nad dužnikom (IME OBRTA) jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge, Zagreb (Grad Zagreb), Ulica --, OIB: --. III. Zaključuje se skraćeni stečajni postupak nad dužnikom (IME OBRTA) jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge, Zagreb trebam predujmiti sredstva za namirenje troškova postupka uz upozorenje na pravne posljedice nepodnošenja istog. ( O kojoj cifri se radi, jer nigdje ne piše) ? I što točno znači da se ZAKLJUČUJE skraćeni stečajni postupak? 4. Temeljem gore navedenog, smatra se da je dužnik nesposoban za plaćanje, pa je stoga temeljem odredbe čl. 431. st. 1. i 2. SZ-a odlučeno kao u točkama I. i III. izreke ovog rješenja. Izbor stečajnog upravitelja odabran je primjenom odredbe čl. 432. SZ-a (točka II. izreke). Hvala svima koji mi mogu pojasniti malo ovo.
  2. Jel znate o kojim se ciframa radi ili je svaki slucaj za sebe? Googlao sam prva cifra koju sam vidio je preko 100.000kn pa mi je srce stalo.. Hvala jos jednom
  3. A šta se desi ako ne predam popis imovine unutar tih 15 dana?
  4. Samo pitanje jos jedno, na popisu imovine i obveza moram navest : Troškove stanovanja, i svoje članove obitelji. Pa mi nije jasno kakve oni veze imaju sa tim svim.
  5. Poštovanje, Otac je prepisao j.d.o.o na mene prije godinu dana cca. Firma je samo na papiru otac se umirovio, ja imam drugi posao stalni i sada mi je doslo u posti kratki stecajni postupak od duga od 18 000 kuna... Moram dati popis imovine i obveza. Zanima me dal ja dajem popis svoje osobne imovine ili imovinu tog j.d.o,o-a? Ne znam sta da napravim... Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija