Jump to content

Ika7

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mogu li se pozvati na socijalni status,uključiti možda CZSS ? Tražiti na sudu izuzeće (tko na to ima pravo )..? Da li se mogu pozvati na pristranost sudca koji vodi predmet ? ..moja vodilja..."ako spasiš jedan život,kao da si spasio cijeli svijet"
  2. Ovo je kao moguće rješenje za odgodom,bar na neko odredjeno vrijeme.. je li..? I da li je ovo trenutno stanje u sudskoj praksi,nakon izmjene i dopune Ovršnog zakona (NN 131/20)..?
  3. Hvala Borbena7,iscrpila sam svu snagu čitajuci jer nemam odvjetnika na kojeg se mogu oslonuti,a dobrog odvjetnika treba dobro i platiti..kako..?
  4. Borbena7,hvala što me pratite.Kako sam nova na legalis-u,još neznam dodati privitak (kamufliran bez osobnih podataka)..učim Pokušavam se koncentrirati na bitno.Da se ne ponavljam.U panici sam zbog mozebitnog nemogućeg rješenja.
  5. Pozvali smo se na Ništetnost ugovora,na sve i svasta smo se pozvali..nije bilo moguće puno učiniti.
  6. Da,komplicirano je....nemoguće mi je sažeti odgovor...duga priča..Rba zadruge,krediti s uličnih bandera.
  7. Da dopunim,ovrha je zabilježena 2012 godine.
  8. I na žalost,temeljem rješenja o ovrsi op.suda zabilježena je ovrha i to utvrđenim vrijednostima nekretnine,njezinom prodajom i namirenjem ovrhovoditelja iz novčanog iznosa dobivenog prodajom.
  9. Zabilježba je temeljem Sporazuma o osiguranju novčane tražbine zasnivanjem založnog prava na nekretninama solemniziranog kod javnog bilježnika.Uknjiženo je pravo zaloga na teret nekretnine upisane u listu "A".
  10. Pozdrav svima gadna je situacija...znaci banka,tj,zadruga je prodala dug agenciji za naplatu potrazivanja.Radi se o hipotekarnom kreditu(dug je poprilično velik),gdje naravno ima zabiljezba ovrhe na jedinoj nekretnini.Agencija nudi nagodbu ,ali daje vrlo kratak rok za dogovoreno.Znaci novac koji oni traze nemamo,a kredit nemozemo dobiti radi boniteta i blokada,a ne zele nam izici u susret s pismom namjere da podignemo nekakav kredit pri nekoj drugoj banci.Prijete prodajom nekretnine,koja nam je jedina.Sto nam je činiti.Da li Agencija koja je otkupila dug moze samo tako ici odmah na prodaju nekretnine Drazba.Hr ili bi prvo trebali ici na naplatu preko nasih poslodavaca ili FINE izravnim postupkom...?... na nase racune...? lose mi je od svega😓
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija