Jump to content

hellblade

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hellblade objavio

  1. E da, i tko će mi sada dati garanciju na radove? I to je bila stavka u ponudi.
  2. Ne, nitko mi nije ništa javio niti tražio od mene, ni on, ni stečajni upravitelj. Kako da ja znam da je firma otišla u stečaj? Firma je brisana iz registra krajem 5. mj. ove godine. On je dakle kod mene sve do sada radio na crno bez mog znanja i uzimao novac na ime nepostojeće firme. Zar to nije prevara? Prema njemu, sve je po zakonu, a ja sam bezobrazan i varam ga. Ne tražim od njega nikakve novce i naknadu, već obustavu radova radi katastrofalne nepouzdanosti i bahatosti (iako bih mogao tražiti naknadu radi loše postavljene keramike). On pak tvrdi da će mi ispostaviti račun za ono što je odrađeno i da to imam platiti. Ne znam samo na koji način i u ime koje firme? Iznos iz ponude već sam mu uplatio kroz nekoliko rata, za što imam njegove potpisane potvrde. Imali smo dodatnih radova, to je točno, ali ima i nedovršenih radova u puno većem obimu. Koje su mi opcije ako se ne slažem s iznosom na tom "računu"?
  3. Moj ugovor nije ni ispunjen, jer radovi nisu gotovi, a prekršena obećanja i probijeni rokovi (sve skupa traje preko godine dana za 30 kvadrata!) se ne mogu ispraviti. Tako da je meni samim time već nanesena šteta što se ne mogu slobodno koristiti svojim vlasništvom. Također, u međuvremenu mu je firma otišla u stečaj i zatvorena, o čemu me nije obavijestio, pa pretpostavljam da je i time ugovor ništavan. Ugovor tj. ponudu imamo napismeno.
  4. I ja imam problem s majstorom kojem sam zabranio daljnji dolazak u stan zbog probijanja rokova i općenite nesposobnosti i sad mi isto prijeti odvjetnikom i policijom. Da li ste riješili svoj problem i kako?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija