Jump to content

ana222

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Dosta je hitno i ne znam kako postupiti. Sa roditeljima sam u dosta losim odnosima, losi su ljudi. Otac je dosta nekretnina stekao na sumnjiv nacin, stvarno dosta. Sva imovina je trenutno podijeljena vlasnicki na majku, brata i njega. Saznala sam slucajno da namjerava mene ostaviti bez icega. Moze li to napraviti? Ja ne zivim u njihovoj nekretnini. Sto da radim
  2. Ne znam pod koji sektor staviti pitanje. Ima li zastitar na blagajni ulaziti u moj osobni prostor, pregledavati stvari i pitati racune?
  3. Imamo ugovor sklopljen u uredu agencije, 8.4.2021. Popis stvari je donijela u stan u veljaci 2022. Stan sam odrzavala kao svoj. Kao stetu je navela popravak kauca jer je "udubljen" jastuk (ja koja imam 50 kg...), i fleka na zidu. Na primopredaji, zavrsnoj tj vracanju kljuceva nisam bila nego je bila ona sama, njena kcer i zet. Napisala je da je steta 511.51 euro. Polog nije vratila, svi racuni s moje strane su pomireni.
  4. Pozdrav, Molim ako netko zna i moze pomoci. Bivsa stanodavka mi je stvarala dosta problema tokom godine i pol stanovanja u najmu, sad ne zeli vratiti polog i jos je nakarikala navodnu stetu koja nije istinita. Sto mogu uciniti, molim vas pomoc
  5. Da li ja mogu s novim poslodavcem potpisati ugovor o djelu i sto to znaci ako zelim eventualnu odstetu ako dobijem tuzbu na sudu u svoju korist?
  6. Da li se u postupak moze pozvati i Inspektor rada? Mogu li ja sama pozvati ih u izvid?
  7. Nije poslao tuzbu jer se uopce ne javlja
  8. Jel mogu angazirat drugog odvjetnika ako ovaj ima moju punomoc a nisam zadovoljna s njim? Jel rok 15 ili 30 dana od dana kad se poslodavac nije oglasio?
  9. Poslao je odvjetnik zahtjev za zastitu, ali se poslodavac nije oglasio. Istek za njegovo oglasavanje je prosao 2.11.2022. Sto da radim? A odvjetnik se isto ne javlja, samo je rekao da cijena tuzbe raste i da ce biti oko 4000kuna. Znaci, uzas!
  10. Otkazano mi je i sa svim odjavama sljedeci dan. S tim da sam imala i otvoreno bolovanje. Imam li kakva prava?
  11. Postovani, Moze li se osporiti izvanredni otkaz od strane poslodavca, i mora li razlog biti i koliko ozbiljan? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija