Jump to content

matrixNeo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Isprike ako sam u krivom djelu foruma, ali molila bih vas za pomoć. Dakle, živimo u kući zajedno sa svekrvom i svekrom, mi plaćamo sve režije osim komunalija i nekakvoga famoznog poreza na kuću koji plaća svekar. E sad, mene zanima da li se negdje može provjeriti da li on uopće plaća taj porez i za šta ga on uopće plaća, ako je istina. Kuća u kojoj živimo je stara istarska kuća koju je svekar naslijedio od nona davnih dana.. svekar ima preko 70 godina, pa niti ne zna objasniti šta to plaća. Ako netko zna gdje se može provjeriti točnost tih njegovih podataka. Hvala unaprijed!
  2. Hvala Vam puno na ljubaznom odgovoru.. Na sto muka smo, jer ne znamo šta se dogodilo i zbog čega je došlo do prekida komunikacije . Hvala najljepša! ❤ Odlično! Hvala na linku.. Pokazati ću svekrvi.
  3. Poštovani, Molim Vas savjet što poduzeti kada se odvjetnik ne javlja na pozive niti ostavljene poruke na sekretarici ? Naime, moja svekrva ima nekih neriješenih imovinskim odnosa za kuću koju je naslijedila od pokojnog oca. Ima odvjetnika koji je nakon svojega oca preuzeti slučaj od svekrve. Početkom ljeta su se čuli zadnji put, odvjetnik je rekao da će joj poslati papire za punomoć da ovjeri i vrati ,tako da on može dalje nastaviti rješavati slučaj. Međutim, nakon što papiri nikako da dođu, svekrva ga je zvala i pokušala kontaktirati sve od srpnja pa do danas, odgovora nema, odvjetnik kao da je nestao . A obzirom da smo 800 km udaljeni od odvjetnika i te iste kuće koja ne predmet slucaja, nije nam zgodno potražiti tog odvjetnika u njegov ured i niti nemamo od koga saznati da li mu se možda nešta dogodilo. Molim Vas savjet kako da postupno dalje i kako sročiti mail u kojem bi smo otkazali njegovu ponudu , ( znači nema punomoć) I koliko vremena od slanja maila bi trebalo čekati da možemo početi tražiti nekog drugog odvjetnika? Hvala puno za odgovor. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija