Jump to content

Tzu

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U firmi radim 11 godina,zadnje dvije godine sam prijavljena na pola radnog vremena(minimalac),žele mi dati otkaz.Koliko ću imati primanja s biroa i koji iznos.
  2. Tzu

    Otkaz

    Prijete mi ako ne potpišem sporazumni raskid s moje strane da će mi dati izvanredni otkaz,ne žele da mi daju otkaz kao višak radne snage jer onda 06.mj.ne mogu nikoga zaposliti.
  3. Radim na pola radnog vremena,prijavljena sam na minimalac 1750 kn,dali imam pravo na povrat poreza i dali će mi firma automatski poslati zahtjev kao i godine prije kad sam radila na puno radno vrijeme.
  4. Tzu

    Otkaz

    Od 2012.godine radim kod poslodavca na puno radno vrijeme,prije 2 godine firma je prodana skupa sa djelatnicima,prvu godinu sam bila na puno radno vrijeme a nakon toga su mi promjenili ugovor na pola radnog vremena.Sada žele da napustim posao ali da ja dam sporazumni raskid ugovora iz osobnih razloga sto ja ne želim jer gubim pravo na naknadu za nezaposlene.Molim Vas odgovor koja su moja prava vezano za isplatu godišnjeg,otpremnine,jer sam im rekla ako žele da vise ne radim da oni meni daju otkaz.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija