Jump to content

zlatko.franovic

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zlatko.franovic objavio

  1. S obzirom da na poslu imam kolegu koji me psihički zlostavlja, provodi nametljivo ponašanje, kleveće, manipulira, iznosi laži i vrijeđa na svaki mogući način koji valjda postoji na ovoj planeti molio bih vas za pomoć. Kada bih opisivao što je dotična osoba sve radila i kojim se sve načinima sve služila da bi me ponizila, zastrašila i povrijedila nebih do 2025 bio gotov. Ista osoba kazneno je gonjena za nasilje u obitelji, fizičkog napda itd. Moje pitanje kome se obratiti MUP-u ili Općinskom državnom odvjetništvu, ili pak i jednima i drugima. Kako zatražiti postupanje policije? I dali ga zatažiti ? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
  2. Poštovanje, zanima me ako netko ima iskustvo sa neisplaćenom mirovinom pokojnika. Jedini sam nasljednik i temeljem pravomoćnog Rješenja o nasljeđivanju pripada mi zadnja neisplaćena mirovina. Podnio sam zahtjev HZMO i čekam isplatu. Dali netko zna koliko se čeka isplata? Unaprijed se zahvaljujem na eventualnim odgovorima. Lijepi pozdrav!
  3. Da, odvjetničko društvo kojem sam se isto obratio odgovorili su da je moj upit dostavljen trgovačkom društvu
  4. Poštovani, zamolio bih pomoć ukoliko je netko upozant s ovim pitanjem. Prije 6 mjeseci ovršen sam od strane jednog trgovačkog društva na 6.111,00 kn, što sam prije 14 dana uplatio u cijelosti direktno ovrhovoditelju na račun. Nekoliko puta sam poslao upit fini i njima zašto je ta osnova sa cjelokupnim iznosom još uvijek na očevidniku. FINA je odgovorila da s obzirom da sam ovrhu uplatio mimo njih da se obratim ovrhovoditelju, jer tek kad o istoga zaprimi nalog za povlačenje može isknjižiti ovrhu ili po odluci nadležnog suda. Obratio sam se i trgovačkom društvu te im proslijedio odgovor od FINA ali niti na jedan e mail nisu odgovorili. Što da napravim? Uzimati odvjetnika pa cus dok do nese odluku to može potrajati...postoji li kakva druga opcija ili ih moram utuživati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija