Jump to content

Tb1308

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Za to oboje gore navedeno mislim, pošto ja imam i prešuto prekoračenje po tekućem računu i kreditnu karticu, dali cu ih moci i dalje koristiti ili i oni ulaze nekako nekim djelom u to sve i zatvaraju se ili?
  2. A kako točno sami proces ovrhe utječe na mene? Što se tiče kredita, minus po tekućem i kreditna kartica? Te koji točno iznos ako uzimaju od plaće mogu uzeti?
  3. Poštovani, Ovako znaci imam otvorene pozajmice na par mjesta, njima se sluzim vec par godina i uvijek su bile uredno i lijepo otplačivane unutar svih rokova. Ali došao je sada taj trenutak kada više nemogu ih riješavati, i prijeti mi ovrha, sa vise različitih "pozajmičkih kuća", mene sve u sve najviše zanima kako točno ide taj postupak svega opčenito kako se to gleda, što sve uzeti mogu. Jedino što glasi na mene je auto. Uz to imam i kredit u Zabi, gotovinski nenamjenski kojemu je rata 1150 kuna i također se uredno plaća trajnim nalogom. Nažalost u banci nemogu dobiti kredit zbog promjene posla do tamo kraja 1. Mjeseca dok ne prode određeno vrijeme u novoj firmi Dugovi po pozajmicama sa kamatama i pristrojbama su EvoCash 4200 kuna na 3 rate CreditPointOne 13460 na 5 rata Cash-Expert 10670 na 5 rata PhotoBip 2520 na 1 ratu NetInfo 1270 BrziZajam 1270 Svi iznosi u kunama sve zajedno 33390 kuna Ako itko zna ikako pomoci, hvala Lp.
  4. Ali u informaciji sa ljecnikom, on meni daje nekakve uputnice za bolnici di trebam ici to nešto raditi i izvaditi tamo to
  5. Poštovani, Zanima me gdje točno sve mogu podiči potvrdu o psihofizičkom stanju Lp.
  6. Poštovani, Evo ovako dakle, ja imam 20 godina, djevojka ima punih 17, ostala je trudna, naravno dijete želimo zadržati i želimo uci u brak zajedno, roditelji od obje strane nas podržavaju jer što se tiče naše veze već je poprilično duga. Zanima nas ponajviše proces svega toga skupa. Od samog procesa sklapanja braka, kako to ide, čitao sam da po novome zakonu treba sudsko dopuštenje, ali ne piše ništa detaljnije i baš nam i nije najjasnije. A isto tako uz sve zanima me vezano uz samo dijete, ako mi ne uspijemo sklopiti brak, na koga bi pravno to dijete glasilo? Pošto bi ona još uvijek u to vrijeme bila maloljetna. (Temin je sredina 5. Mj, ona puni 18 u 10. Mj) kako ide taj proces. I dali se u isto vrijeme ako i sklopimo brak dijete pravno glasi na nas bez nekakvih komplikacija sa socijalnom službom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija