Jump to content

Anita66

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja sam položila 20.12. Ja nisam učila po skripti od e-učenja jer sam imala svoje skripte. Skriptu od e-učenja sam samo pročitala tek toliko, ali bi bilo bolje da sam samo po njoj učila jer je u njoj sažeto sve što trebate znati po ispitnom katalogu. Ja sam učila iz zakona što je bilo preopširno, pitanja sa stranice ministarstva pravosuđa. Ja smatram da ispit mogu položiti svi koji uče. Teško je dosta, ali u svakom poglavlju imate makar 6 pitanja koja su lakša. Meni se potrefilo dosta pitanja iz oglednog ispita, pogotovo područna i regionalna samouprava. Najteži mi je bio zakon o državnim službenicima. Njega sam najmanje i učila jer sam mislila da neće baš toliko zakomplicirati, ali tu je bilo dosta pitanja gdje ni logika nije pomogla haha sretno svima!
  2. Anita66

    Godišnji odmor

    Mogu ga koristit kad želim ili moram točno prije dolaska stare djelatnice?
  3. Anita66

    Godišnji odmor

    Pozdrav svima, imam jednu malu nedoumicu pa se nadam da postoji netko tko mi može pomoći. Radim na sudu kao zapisničarka, zamjena do povratka sa porodiljnog. Radim točno godinu dana i djelatnica koju mijenjam se vraća početkom 6.mjeseca (točnije 11.6.2023.). Meni je ostalo starog godišnjeg 7 dana, znači to je godišnji od prošle godine koji moram iskoristiti do 30. lipnja ove godine. Ali pitanje je što je sa novim godišnjim? Imam li pravo na njega? Nadam se da ima netko tko mi može pomoći. Hvala!
  4. Ja sam za sada sve prešla u sve mi je 'sjelo' osim EU koja mi je toliko dosadna i surova. Čitam i samo čitam. Valjda će nešto ostati u glavi..
  5. Slažem se. Meni to e-učenje nije baš nešto. Lakše mi pratit skripte i zakone. Nadamo se da neće bit jako teško 🤦‍♀️
  6. Tko polaže po novom pravilniku, polaže samo opći dio, nema posebnog dijela kao niti usmenog ispitivanja. Obuhvaćeno je 6 "predmeta" iz općeg dijela i svaki dio ima 20 pitanja, ukupno 120 pitanja i 150 minuta se piše. Ja sam mogla birati hoće me prijavit za novi ili stari pravilnik i izabrala sam novi jer mi se čini lakše baš iz toga razloga što nema posebnog dijela i usmenog i piše se online.
  7. Tako je. Dobit ćete na mail kada vam to odobre. Ja sam dobila termin 20.12.a nadala sam se da neću ove godine.
  8. Ja sam prijavljena na e-učenje u petak. Dosta je dobro osmišljeno. Krenula sam se pripremat po skriptama i zakonima ali mislim da ću sve preko te aplikacije ipak jet je unutra sažeto sve što trebamo. More toga ima i nadam se da ove godine ispit neće biti!
  9. Očito krive informacije. 😑 Danas su objavili po NOVOM načinu testiranja, datum 16.12.2022.
  10. Taman sam to jučer vidjela, ja imam neke informacije da ove godine neće biti, tek početkom iduće.. Jeste krenuli učiti?
  11. Meni su rekli da će me na e-učenje moći prijaviti od druge polovice studenog..
  12. Ja sam također prijavljena na ispit po novom pravilniku. Dobila sam rješenje da sam prijavljena i samo čekam termin. Lagano krenula učit. Čini se lakše jer nema posebnog dijela i usmenog ali stvarno ima puno literature 😔
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija