Jump to content

ive007

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Danas sam potpisa Izvansudsku nagodbu sa osiguranjem kako sljedi "SPORAZUM O IZVANSUDSKOJ NAGODBI (1) ADRIATIC se obvezuje po ovom stetnom događaju na ime cjelokupne naknade stete isplatiti OŠTEČENOJ OSOBI iznos naknade od: │5.500,00 € | 41.439,75 kn | KN, fiksni tečaj: 7,53450│ (2) OŠTEČENA OSOBA izjavljuje da će se isplatom naknade iz tocke (1) ovog sporazuma smatrati u cijelosti izmirenom sa svojim potraživanjem po ovom stetnom događaju, ujedno se odričući bilo kakvog daljnjeg potraživanja jer danas ponuđeni iznos naknade je i stvarna šteta koju je pretrpjela u ovom štetnom događaju čija visina je određena sporazumno, uvažavajući sve sadasnje i buduce okolnosti od kojih ovisi visina stete. " Dali sam izgubio pravo na pokretanje oštetnog zahtjeva za ozljede nakon lječenja. Smatram da pod pojmom cjelokupne naknade štete lopovsko osiguranje podrazumjeva materijanu i nematerijalnu štetu i daa su me navuki na tanak led i prevarili . Nadam se da sam u krivu i zahvaljujem na svakom odgovoru stručnom i laičkom.
  2. Poštovani, Moja punica je napravila Ugovor o domsrtnom uzdržavanju sa svojim sinom bez znanja svoje kćeri . On se je upisa kao isključivi vlasnik kuće. Sada kao vlasnik traži deložaciju svoje sestre i mene iz stana u toj kući. Da li možemo ignorirati taj zahtjev za iseljenje i tražiti poništenje Ugovor o domsrtnom uzdržavanju jer on (njen sin) ne ispunjava svoje obaveze, niti uzdržava majku, već se ona financijski sama uzdržava od svoje Njemačke mirovine od 1000eura i kćerine i moje pomoći u kućanskim poslovima (majka-Punica se slaže sa poništenjem jer se je prevarila , ali sin neće ni da čuje). Hvala unaprijed na svim prijedlozima !
  3. otkaži mu punemoć i plati mu zastupanje po tarifi i bori se sam.
  4. na temelju auto police osiguranja imate pravo na oštetu smrt kao posljedica nezgode, svaki odvjetnik to radi.
  5. a , ako želim montirati kuću na betonsku ploču te garaže koja ima status završene stambene kuće po rješenju o izvedenom stanju. kakve mi dozvole trebaju za tu montažnu kuću . da li samo priključak za vodu struju i kanalizaciju..????, hvala, prije nego odem u urbanizam moje općine, jer ne želim čačkati općinske birokrate prije neg podnesem zahtjev za dozvolu,. arhitekt mi je reka da će on napravit samo plaćeni projekt , ali da ne garantira da će proći na urbanizmu zbog kis i kig .
  6. vlasnik sam kuće koja je po rješenju o izvedenom stanju završena kao garaža od 50 m2 sa neprohodnom betonskom pločom. sada bih želi graditi jedan stan iznad te garaže, što mi je činiti, odakle krenuti jer moram sebi nešto napraviti kao jedini smještaj. dosadašnji smještaj sam izgubio diobom nekretnina. Hvala svima koji se razumu u ovu problematiku i daju objašnjenje.
  7. Poštovani, ja i žena živimo kod nje, ali ja imam prebivalište u drugom gradu. ima li moja zakonita žena pravo na moju mirovinu nakon mog života, s obzirom da nam je različito prebivalište ili to nema veze gdje smo prijavljeni , važno da imamo vjenčani list. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija