Jump to content

Mik55

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, hvala. Internetom ću većinu riješiti. Oni će inzistirati i dalje na plaćanju, to je tip roditelja koji se ljuti ako ne uzmem novce za bilo što da im kupim pa moram brzo ostaviti i zbrisati da mi ne uguraju novce u torbu🤪 Hvala puno na pomoći, bacam se na rješavanje režija, ugodan dan!
  2. Puno hvala na odgovoru! Mislila sam da je zbog tabularne i doživotnog korištenja moguća i ova varijanta. Onda krećem u prebacivanje, Lp Nadam se da neću imati problema zbog eventualnih proteklih zakonskih rokova za prebacivanje (ugovor je iz lipnja o.g.)😬
  3. Puno hvala na odgovoru, tako sam i mislila, ali bolje provjeriti
  4. Pozdrav, sklopila sam darovni ugovor s ocem o darovanju stana. U ugovor smo stavili tabularnu izjavu prema kojoj su i otac kao darovatelj i majka plodouživatelji - doživotno. Oni žele nastaviti plaćati režije i ne žele mene s tim opterećivati pa je moje pitanje, s obzirom da sam sada ja vlasnica stana, jesam li ipak u obvezi prebaciti režije na sebe, ili može ostati kako je dok god su oni živi i žive u tom stanu. Jasno mi je da oni mogu plaćati račune i ako ih prebacim na sebe, ali ako nije nužno - njima bi bilo draže da ne kompliciramo za sada i prebacujemo, ako ne moramo. Hvala na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija