Jump to content

kkkkkaaaaajjjjj

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nadam se da će netko moći pomoći. Ja nisam ništa uspjela riješiti, sve sam morala platiti da povuku ovrhu na vozilu koju su pokrenuli.
  2. Možete li provjeriti što stoji u prijedlogu ovrhe osim što traže plaćanje troškova? Preko e-spisa imate uvid u sve detalje.
  3. Imala sam istu situaciju s njima i nije mi bilo jasno dok nisam shvatila da su tražili naknadu troškova pod drugim brojem ovrhe - mijenjali su sredstvo ovrhe pa sam morala podmiriti troškove i tog postupka. Provjerite da li vam je isti OVRV broj za ovrhu iz 2021. i za postupak za koji vas traže podmirenje troška.
  4. S današnjim danom na oglasnoj ploči suda je objavljeno rješenje o ovrsi. Da li u ovom trenutku mogu uložiti prigovor na ovrhu budući da to nisam napravila kad je JB poslao prijedlog za ovrhu? Koji je daljnji postupak nakon ulaganja prigovora?
  5. Hvala puno na savjetu i stručnom mišljenju 👌
  6. To znači tek u trenutku kad jedan od ovrhovoditelja pokrene prisilnu naplatu, trebam ovog drugog informirati da je prisilna naplata pokrenuta i da se naplaćuje?
  7. Pozdrav, u siječnju ove godine sa Zagrebačkom bankom preko opunomoćenog odvjetničkog društva pokušavam dogovoriti obročnu otplatu duga po Mastercard kartici koji tada zajedno s kamatama iznosi 4500€. Ne uspijevam postići dogovor s Bankom te Banka u ožujku ove godine podnosi prijedlog za ovrhu na iznos 4500€. U svibnju dobivam obavijest da je Banka ustupila tražbinu u iznosu 2500€ društvu Svea Ekonomi. Danas dobivam rješenje o ovrsi Zagrebačke banke (koje nisam preuzela). Da li trebam na neki način reagirati budući da je Banka dio dugovanja prodala ili će se taj dio riješiti naknadno i kako? Hvala!
  8. Puno hvala na odgovorima i pravnoj pomoći koju nam pružate 👌
  9. To znači da čekam da me sudski ovršitelj kontaktira i onda ga obavijestim da je ovrhovoditelj podnio zahtjev za obustavom postupka? Na koji se način mogu zaštititi da se ne krene u postupak ovrhe, tj. oduzimanja motornog vozila?
  10. Da li trebam poduzimati neke radnje ili samo čekati da se sve riješi samo od sebe? Ako je zahtjev za obustavu ovrhe predan digitalnim putem 20.06. da li je u redu da isti i dalje nije vidljiv na e-spisu? Brine me jer je donesena odluka suda, a nije uzet u obzir zahtjev za obustavom ovrhe. Sve ostale dokumente na svim predmetima otvaram sa značajnom razinom sigurnosti pa nisam znala da je za neke potrebna visoka razina. Nemam ništa od tih pristupa s kojima se može pristupiti uz visoku razinu sigurnosti. Koja opcija je najjednostavnija i najbrža za dobiti pristup?
  11. Ovrhovoditelj mi je poslao potvrdu o predaji zahtjeva za obustavu prema sudu digitalnim putem 20.06. međutim i dalje ništa vidljivo o tome. Zadnje promjene na predmetu za 31.05. kada je sud slao obavijest na MUP i FINA -i za upisivanje zabilježbe. Danas sam dobila obavijest o promijeni na predmetu i vidim da piše odluka suda, ali ne mogu ju otvoriti jer piše da nemam pravo izvršiti traženu akciju. Kako je moguće da ja do danas nisam dobila pisanim putem nikakvu obavijest o ovom postupku osim poziv MUP -a, a postupak traje već mjesecima? Unaprijed hvala na pojašnjenjima jer želim okončati ovaj postupak, a nikako da krene u tom smjeru... Nemate pravo izvršiti traženu akciju.
  12. Čula sam se s gospođom u MUP-u pa je rekla da će zapisati da mi je napomena upisana i da sam se javila. Tako da je očito u redu. Samo čekam da sud donese rješenje o obustavi da mogu zatražiti brisanje napomene.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija