Jump to content

marrad

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jedina razlika izmedu vas i mene je sto je moj dio puta u katastru oznacen kao put ali zemljisniku je jos uvijek to oranica i privatno zemljiste,tako da nam je situacija slicna. Ponavljam, meni i arhitektu je referentica koja izdaje dozvole rekla ( prije nego sam krenuo u projekt) da jedini nacin da mi bude izdana grad.dozvola je da budem suvlasnik toga "puta" /parcele. Ne znam koliko se ceka na grad.dozvolu ali mogu vam javit kad dobijem rjesenje,ako ga dobijem! Ne znam ima li tema za grad.dozvole koliko se ceka. Moje podrucje je Omis.
  2. moja gradevinska parcela se vodi kao suma,parcela do kao oranica,itd,ali su gradevne parcele po lok.informaciji i po projektantu koji mora znati citati urba.plan
  3. U mom slucaju se prilazni put vodi kao put na katasru ali u zemljisniku se ne vodi kao put vec kao privatna parcela. Zahtjev je predan imam mjsec dana za grad.dozvolu i sada cekamo.
  4. Dobar dan, Vlasnik sam Parcele do koje vodi javni put / makadam ( zadnjih 70 metara) u naravi put od "pamti vijeka"( katastar) ali je u zemljišniku to dalje privatna parcela sa 32 vlasnika od kojih sam i ja jedan od vlasnika. U procesu sam dobivanje grad.dozvole i rečeno mi je da zbog toga što sam i sam vlasnik puta/parcele imam pravo pristupa do svoje parcele preko nje i da preko toga istoga puta/parcele mogu se tražiti priključci. Sve je to rekla /kazala. Da li ima ko iskustva sa sličnim i da li tko zna da li je to pravno usklađeno, odnosno ako mi odobre grad.dozvolu da li to znači da cu imati pravo puta i priključaka? Parcela se nalazi po urb.planu u uredenom ne izgragenom dijelu. Unaprijed hvala!
  5. Ne znam da li ovdje da napišem ili da otvorim novu temu,pa ću izbrisati komentar ili temu : Dobar dan, ne baš slična situacija. Vlasnik sam Parcele do koje vodi javni put / makadam u naravi put od "pamti vijeka"( katastar) ali je u zemljišniku to dalje privatna parcela sa 32 vlasnika od kojih sam i ja jedan od vlasnika. U procesu sam dobivanje grad.dozvole i rečeno mi je da zbog toga što sam i sam vlasnik puta/parcele imam pravo pristupa do svoje parcele preko nje i da preko toga istoga puta/parcele mogu se tražiti priključci. Parcela se nalazi po urb.planu u uredenom ne izgragenom dijelu. Sve je to rekla /kazala. Da li ima ko iskustva sa sličnim. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija