Jump to content

kit

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da li se moze svom maloljetnom djetetu darovati nekretnina koja glasi na jednog supruznika koji je ujedno i nositelj kredita i koji je upisan kao vlasnik stana? Inace stan je stecen u braku, a ne radi se o zajednickom djetetu.
  2. Raskid ugovora o dosmrtnom uzdržavanju, ali stranke su zadovoljne samo bi konstatirale da su do trena raskida davatelj izvrsio sve obveze primatelju......, a na temelju toga primatelj je dao davatelju uzdržavanja odnosno kako to formulirati jer je na primatelja vec preslo vlasnistvo npr. Nekretnine za koju je primatelj uzdrzavanja suglasan da ostane u njegovom vlasnistvu ....
  3. kit

    Odvjetnici

    Koliko odvjetnici placaju doprinose?
  4. Da li je moguca predbiljezba prava vlasnistva stana koji je u izgradnji? Na koji nacin se kupac buduceg stana štiti a da je to vidljivo u ZK?
  5. Da li je moguce i na koji nacin, u zemljisnoj knjizi predbiljeziti pravo vlasnistva na nekretnini koja je u izgradnji? Koji su koraci, na zemljistu vec postoji vec upisan vlasnik nekretnine s kojim se sklapa ugovor da ce buducu nekretninu izgraditi (npr. zajednicki pothvat ili ortakluk)
  6. Kako se to uopce pise, vlasnik novcanih sredstava na tekucem racunu....?
  7. Sto ako je dug u kunama a zbjanko zaduznica izdana u eurima.
  8. Da li novac na tekucem racunu kao imoina moze biti predmetom ugovora o dozivotnom ili dosmrtnom uzdrzavanju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija