Jump to content

Anaaa16

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

380 pregleda profila
  1. Pozdrav! Trebam savjet jer nikad nisam bila u ovakvoj situaciji a još se manje nadala takvoj situaciji. Naime, upala sam u dugove, nije sad bitno kako i zašto, račun je blokiran, ja već pola duga i otplatila i otplaćujem. Naravno, nikome od svojih nisam rekla i pokušavam se izvući sama kako sam se i uvukla. Međutim, djelatnica PBZ banke ujedno i cura najboljeg prijatelja mojeg bivseg dečka je odlučila moje informacije o dugovima i blokiranom računu lijepo izlajati svojem dečku te je on rekao mom bivsem dečku i on je odlučio obavijestiti i moju sestru i roditelje o tome. Sam taj bivši dečko mi je rekao da je ta djelatnica PBZ-a to rekla, pa u to nema sumnje. Zanima me koje pravne korake mogu poduzeti u vezi ovoga s obzirom da je ovo jako teško kršenje privatnosti i svega ? Samim time, nemam pismeni dokaz da je ona to rekla, najgora stvar od svega. Svaki savjet mi je dobrodošao, hvala!
  2. To moram u FINU ili mogu preko maila/telefonski?
  3. Zapravo kad razmislim, nije prosao rok odgode gdje sam ja mogla podnijeti zahtjev za proglasenje nedopustene ovrhe jer je meni taj novac samo zaplijenjen jos uvijek. Zato valjda ni ne mogu do tih novaca, to znaci da moram sad cekati 60 dana da ja mogu do svojih novaca? 🤐
  4. Da, proslo je vise od 60 dana. Sredstva su uzeta, ocevidnik je na nuli, na internet bankarstvu nemam vise status blokiran nego aktivan medutim jos uvijek ne mogu do ostatka novca koji je ostao. Pokusat cu sutra
  5. E to me zanimalo, super, puno hvala!
  6. Pozdrav svima! Danas mi treba sjesti placa a pod ovrhom sam vec par mjeseci, nakon sto si naplate ono sto moraju koliko mora proci da mi se odblokira racun? Mogu racunati na to da cu sutra biti odblokirana i normalno dici ostatak novaca ili ipak to duze traje? Hvala!
  7. Pozdrav svima, citam vec jedno vrijeme vase postove i lakše mi je cim vidim da nisam jedina koja se dovela do katastrofalne situacije. Situacija je sljedeća, uzimala sam online pozajmice, otplacivala ih jedno vrijeme uredno ali sve dalje sam sve vece iznose uzimala i trenutno ne mogu placati , nekima sam platila prolongate ali dug je isti pa sam si jos gore napravila. Photobip je pokrenuo prijedlog za ovrhu i dobila sam na mail iznos koji im moram platiti s dodatnim troškovima a naredat ce se i svi ostali. Zanima me kako ste uspjeli i ako ste uspjeli riješiti takve situacije? Ne vidim izlaz i svaki dan mi je muka kad se probudim evo stvarno, sama sam si kriva ali ovo je strasno... Raspitivala sam se za kredit ali u ovoj situaciji nema sanse da ga dobijem mada bi se jos vise zadužila ali bi barem stavila sve po jednu ratu i lakše disala. Svaki savjet je dobrodošao!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija