Jump to content

Viki_44

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Objavljen je samo prijedlog rang liste na stranicama grada, u kojoj piše da spadamo u grupu kojoj je prijava nepotpuna. Pritom smo zvali i priupitali zašto, pa su nam rekli razlog. Rok žalbi je 8 dana, nakon toga izlazi konačna rang lista. Neane, to i mene zanima, tj probat ću poslati žalbu svakako. Hvala svima na odgovorima.
  2. Ukratko, da. Zvali smo da vidimo u čemu je problem, na to nam je gospođa rekla da fali taj papir za studenta i da se probamo žaliti. Rok žalbe je 8 dana. Taj papir ništa neće mijenjati, nismo ništa pokušali sakriti. Student ga ni ne može izvaditi, prvo se treba registrirati u poreznu upravu, tek onda ima pravo tražiti taj dohodak, koji će naravno biti 0 kn(sada eura). Hvala na odgovoru.
  3. Poštovani, molim savjet u vezi pisanja prigovora na Rezultate Natječaja za dodjeljivanje stipendija grada Zagreba za akademsku godinu 2022./2023. Redovnom studentu je odbijena stipendija, uz razlog da nije navedena porezna kartica studenta. Student nema nikakve dohotke, dostavljena je samo roditeljeva porezna kartica, jer je roditelj jedini koji zarađuje. Postoji li ikakva šansa da se prigovor uzme u obzir, ako se dostavi dodatan papir s objašnjenjem. Student bi dobio stipendiju uredno, ali ovo je bio razlog odbitka. Zahvaljujem na trudu oko savjetovanja,te svima želim odlično zdravlje uz sretno putovanje novom godinom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija